Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Jadrové vŕtanie – zefektívnenie práce

Datum: 24.11.2014

Na Slovensku sa už pár rokov drží na vrchole stavebnícky trend spojený s jadrovým vŕtaním. Dopyt po ňom narastá i z toho dôvodu, že vysoko prevyšuje tradičné zbíjanie a ručné sekanie. Práca stavebníkov a remeselníkov sa tak nielen zefektívnila, ale tiež nesmierne zjednodušila a zdynamizovala. My využívame tento inovatívny pracovný postup už od roku 2005. Rezanie, vŕtanie a brúsenie betónu tak zvládneme niekoľkokrát rýchlejšie ako spoločnosti, ktoré tento postup nevyužívajú. Klientom je k dispozícií 14 kvalifikovaných pracovníkov, ktorí radi vyhovejú ich individuálnym požiadavkám. Naša firma je synonymom jadrového vŕtania a naopak, i preto sa teraz budeme bližšie venovať tejto spojitosti. 

Plusy sú zjavné už na prvý pohľad

Naši klienti využívajú naše služby napríklad vtedy, keď potrebujú vyvŕtať otvor na rozvody vody, klimatizáciu, kanalizáciu alebo elektroinštaláciu. S moderným vybavením prevedieme požadované úkony ľahko a expresne. Jadrové vŕtanie využíva diamantovú techniku, ktorá garantuje nielen rýchlosť, ale tiež spoľahlivosť. S ňou sa stáva rezanie betónu a muriva jednoducho hračkou. Nahromadený odpad vznikajúci pri vŕtaní sa nazýva jadro, a teda asi netreba zdôrazňovať, ako vznikol názov jadrové vŕtanie. Kvalitu vyvŕtaného otvoru, ktorý už nie je nutné ďalej upravovať, majú na svedomí diamantové segmenty v kruhovom stave vrtáku. S hrdosťou môžeme tvrdiť, že problém nám nerobia ani rozsiahle betónové plochy, ktoré by sa bez takéhoto vybavenia rezali či odstraňovali obzvlášť náročne. Naše vrty neslúžia iba na upevnenie konštrukcie, ale tiež sa zvyknú využívať ako otvory na odber vzorky, ktorá odhalí kvalitu podkladu. Už na prvý pohľad je badateľné, že pri našej práci nehrozí nadmerný hluk, prach a vibrácie. Toto sú tiež zaiste neoceniteľné prednosti.

Jadrové vŕtanie Bratislava je k dispozícií každému

Za sebou už máme množstvo úspešne ukončených projektov pre väčšie firmy, ale i bežných klientov. I toto vypovedá o tom, že našimi prednosťami je odbornosť, kvalita, flexibilita a najmä dosiahnutie očakávaných výsledkov. Vyvŕtame otvory podľa Vašich predstáv, a to do železobetónu, kameňa, tehly, ale i asfaltu. Rezanie panelu neobmedzuje hrúbka konštrukcie, ba ani veľkosť otvoru. Vlastníme špeciálne vybavenie na menšie otvory, no i na tie s hrúbkou do 50 cm a potom na tie, ktoré sa pokladajú za absolútne giganty medzi otvormi. S rozvrhnutím práce máme dlhoročné skúsenosti, riešili sme už aj dilatačné spári na cestách, chodníkoch a parkoviskách pomocou cestných rezačov. S nami sa nemusíte obávať ani niečoho takého, ako je narušenie statiky, pretože my vieme, čo robíme.

Pokiaľ potrebujete v tomto čase práve takéto služby, prejdite na náš web a neváhajte nás kontaktovať.  

 

Foto: jadrove-vrtanie.sk

Čítané: 3764 x