Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Alternatívne tonery a cartridge až so 70% úsporou

Datum: 30.11.2014

Ste študent, manažér, riaditeľ, podnikateľ alebo učiteľ? Potom asi netreba upozorňovať na to, že denne musíte vytlačiť niekoľko strán textu, grafov či obrázkov. Dnes je tlačiareň nevyhnutnosťou takmer každej profesie a tvorí povinnú výbavu bežných domácností. Je prirodzené, že hľadáte rôzne možnosti, ako na tlači čo najviac ušetriť. Aj z tohto dôvodu chceme v nasledujúcich riadkoch predstaviť náš web mojetonery.sk, ktorý by mohol byť odpoveďou na Vaše otázky ohľadom úspornej, no zároveň dobrej tlače. Nájdete tu alternatívne náplne do tlačiarne, ktoré dokážu ušetriť Vaše náklady na tlač až o 70% oproti tým originálnym. Napriek tomu, že Váš nákup Vás bude stáť menej peňazí, v žiadnom prípade to nepocítite na kvalite. 

Naše výhody oproti konkurencii

Na našom webe nájdete síce neoriginálne lacné tonery a atramentové náplne do tlačiarne, no aj keď im chýba značka, sú plnohodnotné a vyrovnajú sa originálom. Netvrdíme, že sme jediní na trhu s podobnou ponukou. Čo nás ale líši od konkurencie sú nadštandardné služby a zvláštna pozornosť pre našich klientov. Všetky prijaté objednávky vybavíme v čo najkratšom čase a rozposielame ich zdarma kuriérom po celej republike. Navyše, ku každému nákupu dostanete darček adekvátny k cene Vášho nákupu. Keďže sa radíme medzi priamych dovozcov a predajcov, môžeme zákazníkovi ponúknuť výborný pomer medzi kvalitou a cenou. K dispozícií je tiež predajňa pre osobný odber, ktorá sa nachádza v Prievidzi na poschodí obchodného domu Rozvoj. Môžete si tu zakúpiť všetky náplne do tlačiarní, ktoré nájdete aj na e-shope, a to za rovnaké ceny vrátane darčekov. Kvalifikovaný personál je Vám plne k dispozícií, ako aj servisný technik. V prípade, že ste firma, ktorá tlačí skutočne mnoho, neváhajte nás kontaktovať a my Vám vypracujeme cenovú ponuku na mieru. Za zmienku iste stojí fakt, že naše tonery využívajú sektory štátnej správy, ale tiež súkromné osoby viac ako 10 rokov. Prirodzenou súčasťou našich služieb je nielen servis, ale tiež poradenstvo.  

Vianočná súťaž

Od 5. novembra u nás prebieha aj každoročná vianočná súťaž. Tento rok môžete získať štýlový smartfón, tablet a MP3/MP4/video prehrávač. Vyhrať môže každý, kto si u nás objedná tovar v hodnote aspoň nad 10 EUR. Počet objednávok je neobmedzený, a teda každá objednávka od toho istého klienta je zaradená do súťaže. Meno výhercu sa dozvieme 18. decembra a zverejníme ho na našom webe. Ak výherca nebude reagovať na mail alebo telefonát, vyžrebujeme náhradníka. Buďte preto v strehu. Akonáhle výherca svoju výhru potvrdí, bude mu zaslaná kuriérom aj s výherným certifikátom. Naše farby do tlačiarne garantujú nízku kazovosť, preto sú medzi Vami obzvlášť obľúbené. S nami však môžete získať oveľa viac ako „iba“ kvalitnú tlač.

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať. Budeme sa tešiť na Vaše objednávky či osobnú návštevu v Prievidzi.

Foto: © [jaruek] / Dollar Photo Club

Čítané: 3439 x