Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Obalový materiál a technika na kvalitné balenie tovarov

Datum: 13.01.2015

Určite ste boli aj vy aspoň jedenkrát v živote zákazníkom internetového obchodu. Objednaný tovar vám prišiel poctivo zabalený tak, aby balenie ochránilo počas celej cesty to, čo sa v ňom nachádza. Prevádzkovatelia internetových obchodov sú aj kvôli tomuto dôvodu nútení používať kvalitný obalový spotrebný tovar a disponovať technikou, ktorá nielen uľahčí prácu, ale aj zvýši kvalitu balenia.

Obalový materiál sa spotrebúva ako na bežiacom páse

Základným vybavením distribučného skladu sú nielen kartónové škatule, ale aj iné obalové materiály, ktoré zabezpečia nezmenený stav výrobku pri prevoze od predávajúceho až ku konečnému zákazníkovi. Denne sa spotrebujú aj metre baliaceho papiera, bublinkových a baliacich fólií či stovky igelitových vreciek. Spotrebný materiál ide ako na dračku, a preto musí byť na pravidelnej báze distribuovaný od jeho dodávateľa. Pre majiteľov obchodov či skladov je výhodné, ak si nájdu dodávateľa, ktorý im dokáže ponúknuť naozaj široké spektrum obalových materiálov a nemusia na ich zabezpečenie využívať služby iných firiem. A práve takým je aj spoločnosť Prachar. Okrem spotrebného materiálu však dokáže dodať aj profesionálnu baliacu techniku, ktorá pri práci zaručene pomôže.

Baliaca technika, ktorá zjednoduší rutinné úkony

Balenie tovarov dokáže výrazným spôsobom uľahčiť správna baliaca technika. Vďaka nej pohodlne narežete obalové materiály na požadovanú veľkosť alebo skrátite proces zabalenia kartónovej škatule len na okamih. Ručné lepenie škatúľ by pri ich množstve bolo naozaj pracné a predstavovalo by len zbytočnú stratu času. So zatváračom kartónov postačí len jeden ťah po spoji škatule a tá bude bezpečne uzatvorená a pripravená na expedíciu.

Ďalšími praktickými pomôckami sú aj držiaky na stretch fóliu, ručné páskovače či PP pásky. Tie využijete najmä v prípade, ak posielate viacero objednávok naraz a potrebujete ich zastabilizovať na palete. Uvedená baliaca technika vám pri tomto úkone výrazne uľahčí prácu, no spolu s tým aj zvýši jej efekt a bezpečnosť zabaleného tovaru.

Baliacu techniku spolu so spotrebným materiálom nájdete na prachar.sk

Čítané: 3900 x