Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Všetko pre Vašu kanceláriu

Datum: 19.03.2015

Nielen pri manuálnej, ale i pri duševnej práci sú nevyhnutné rôzne pracovné pomôcky. Tie prácu nielen uľahčujú, ale aj spríjemňujú a zefektívňujú. Ste prevádzkovateľom kancelárie, podnikáte v tejto oblasti alebo jednoducho zodpovedáte za nákup kancelárskych potrieb vo Vašej firme? Poradíme Vám, ako nakúpiť kancelárske potreby na jednom mieste a najmä výhodne.

Čo v kancelárii nesmie chýbať

Pod pojmom kancelárske potreby sa neskrývajú iba drobnosti ako poznámkový blok, písacie potreby, či obálky. Je toho omnoho viac. A preto kompletné zariadenie kancelárie môže byť nielen časovo, ale i finančne náročné. Pozrime sa napríklad na menšiu účtovnú firmu. Tu je nevyhnutná rôzna kancelárska technika od kalkulačiek, cez počítače a tlačiarne, až po zošívačky a skartovače. Nutnosťou sú tiež kancelárske potreby ako papier, rôzne tlačivá, pečiatky, perá, zvýrazňovače... doslova celé papiernictvo. Ani nehovoriac o kancelárskom nábytku. A ak Vám záleží na pohodlí a zdravotnom stave zamestnancov, chýbať nesmú kvalitné kreslá a stoličky, či opierky na nohy. Rozpočet na takúto kanceláriu sa teda vyšplhá do tisícok eur. A čo to pobehovanie po rôznych obchodoch... Uvažovali ste už o kúpe všetkého tohto vybavenia cez internet?

Nakúpte rýchlo a výhodne!

Všetky kancelárske potreby, a to od obyčajných ceruziek až po kancelársky nábytok, nájdete v e-shope e-podnikatel.sk. Presvedčilo sa o tom už takmer 70 000 klientov, ktorí tu ročne nakúpia. A prečo sa sem radi vracajú? Vďaka týmto výhodám:

  • Široká ponuka – takmer 20 000 produktov dostupných ihneď alebo do 24 hodín.
  • Pri nákupe nad 50€ doprava zadarmo. Samozrejmosťou je, v prípade potreby, možnosť reklamácie tovaru.
  • Individuálny prístup, ktorý sa prispôsobuje požiadavkám klientov. A to či už potrebujete len zopár písacích potrieb alebo kompletné zariadenie kancelárie.
  • Zľavy, darčeky, či ceny na mieru pre pravidelných klientov.
  • A najmä kvalitné produkty za perfektné ceny.

 

Kvalitný tovar, dobré ceny, príjemný prístup a množstvo výhod – to chce predsa každý klient. My to vieme a preto je spokojnosť klientov vždy na prvom mieste! 

Čítané: 3596 x