Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Splňte si váš sen v podobe nezabudnuteľného zážitku!

Datum: 10.02.2016

Rafting, streľba, vyhliadkový let či výletná plavba loďou. Aj tak môže vyzerať váš valentínsky či narodeninový darček pre blízku osobu, ktorú chcete potešiť niečím originálnym a najmä výnimočným! Príležitosti k tomu, aby ste toho druhého potešili a spravili šťastným, je naozaj veľmi veľa. Pozorne vyberajte darčeky pre ženu a muža, a to na základe ich koníčkov, ale i tajných a nesplnených snov. Túži vaša milovaná polovička po nezabudnuteľnom víkende v Prahe? Alebo by si chcel váš partner vyskúšať akčnú jazdu na Porsche? Možností je naozaj veľmi veľa, takže výber závisí len a len na vás. 

Vyskúšajte jeden z adrenalínových zážitkov

Väčšina ľudí túži po určitom druhu vzrušenia. Zimná krajina v tomto období sama o sebe láka k poriadnemu lyžovaniu a  „sánkovačke“, ale i k ďalším aktivitám, ktoré sú takpovediac - nezvyčajné. Niektorých láka možno niečo extrémnejšie a vedia, že práve adrenalínové zážitky sú pre nich ako stvorené! Tieto typy zážitkov sú určené pre všetkých tých, ktorí milujú napätie, akciu a občas i miernu dávku strachu. Veď život je predsa o tom, aby sme si ho naplno užili a snažili sa prekonávať samého seba, no nie? Okrem toho je adrenalín prospešný pre naše zdravie, tak prečo si ho aspoň raz za čas nedopriať?

Web - www.gifo.sk ponúka širokú ponuku tých najbláznivejších zážitkov, ktoré si môžete prezrieť na základe jednotlivých kategórií. Pokiaľ sa rozhodnete pre jeden zo zážitkov, vašou úlohou bude zakúpiť si darčekový certifikát, ktorý vám bude zaslaný elektronicky alebo poštou, resp. si ho môžete osobne vyzdvihnúť (darčekové balenia sú zaslané už do 24 hodín). Jeho platnosť je 1 rok a pri objednávke nad 150€ neplatíte za doručenie. Ak by ste sa predsa len rozhodli pre iný zážitok, môžete si ten váš pôvodný vymeniť za iný. Darčekový certifikát môžete darovať s venovaním, prípadne zaň môžete zaplatiť i neskôr. Spokojní zákazníci, nákup bez registrácie a pôsobnosť firmy GIFO od roku 2008 sú tiež dôvody, prečo nakupovať práve u nás!

 

FOTO: .gifo.sk

Čítané: 1127 x