Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Maxinaradie - Eshop s ručným elektrickým náradím

Datum: 24.06.2016

Spoločnosť maxinaradie.sk pôsobí na slovenskom trhu 20 rokov. Za toto obdobie sme sa stali lídrom v predaji elektrického ručného náradia a čistiacej techniky.

Spoločnosť maxinaradie.sk je špecializovaný eshop s elektrickým ručným náradím. Naša spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu od roku 1996. 10 rokov vystupovala spoločnosť pod obchodný menom Drevo Efekt. Neskôr sa spoločnosť premenovala na U-Max s.r.o.

Maxinaradie.sk patrí pod spoločnosť U-Max s.r.o. Počas nášho 20 ročného pôsobenia sme sa  stali stabilnou spoločnosťou so širokou ponukou elektrického náradia rôznych značiek. V našej ponuke nájdete elektrické náradie pre remeselníkov a priemysel, spojovací materiál, nábytkové kovanie, potreby pre stolárov a záhradnú techniku.

Sme autorizovaný predajca a servis pre tieto značky: Kärcher, Dewalt, Milwaukee, Lavor, Numatic, Bosch, Narex, Protool, Festool, Makita a mnoho iných. 

V našej ponuke nájdete tiež svetové značky: Den Braven, Fischer, Rakoll, Laguna, Maco, Millesi  Samozrejmosťou je poskytovania záručného a pozáručného servisu na tovar ktorý predávame v kammenej predajni alebo v eshope.

Naším prvoradým cieľom je poskytnúť zákazníkovi tie najlepšie služby preto sa snažíme našu ponuku neustále rozšírovať.

Potrebujete tepovač alebo vysokotlakový čistič na auto? Prečítajte si v našom blogu na stránke recenzie a porovnania tepovačov a tlakových čističov. V našom blogu pravidelne publikujeme recenzie strojov, porovnania strojov ktoré reálne testujeme a porovnávame. Na základe naších dlhoročných skúsenosti a recenzii si vyberiete vždy ten správny stroj ktorý bude spĺňať Vaše požiadavky.

V našom blogu tiež nájdete rady ohľadom čistenia a tipy pre tepovanie.

 

Čítané: 4264 x