Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Tipli.sk je špička medzi cashback portálmi

Datum: 27.02.2017

Určite ste už počuli porekadlo, že zadarmo ani kura nehrabe. No v internetovom svete je možné aj nemožné. Ak viete v nakupovaní cez internet naozaj chodiť, môžete časť peňazí z každého nákupu získať späť, bez toho aby ste pre to niečo závratného urobili. Stačí sa len zaregistrovať na takzvanom cashback portáli. V tejto oblasti je absolútnou jednotkou Tipli.sk, ktorý sa počas svojej existencie vypracoval na špičku v pomyselnom rebríčku cashback portálov. A prvé miesto si právom zaslúži.

V prvom rade by sme si mali vysvetliť, čo to vôbec cashback portál je. Vo svojej podstate by sa dal charakterizovať ako prostredník medzi zákazníkom a internetovým obchodom. Cashback portál získava od e-shopov províziu za to, že im privedie zákazníka, a tým pádom vám môže časť peňazí z nákupu vrátiť. Tento systém uspokojí skutočne každého.

Ako cashback portál funguje?

Zaregistrujte sa na vybranom cashback portáli, napríklad práve na Tipli.sk. Prostredníctvom neho si budete vyhľadávať internetové obchody a vstupovať do nich cez príslušné tlačidlo. Cashback portál tak zaznamená, že ste do e-shopu vstúpili cez neho, a tak vám v prípade nákupu vráti niekoľko percent späť. Výška sumy sa odvíja od toho, aký je to obchod.

Ušetrené peniaze sa ukladajú na virtuálny účet, z ktorého si ich potom prevediete na svoj bankový účet. Obmedzení nie ste minimálnou čiastkou pre výplatu, a tak si môžete previesť aj jednu korunu.

Získajte peniaze späť aj pri nákupe na AliExpressu

Veľmi obľúbeným online obchodným domom je AliExpress, na ktorom predávajú čínski predajcovia tovar za atraktívne ceny. Teda nielenže z online trhoviska výhodne nakúpite, ale zároveň ešte získate nejakú tú korunu späť. Dostať späť až 8 % z uskutočneného nákupu je naozaj luxus.

Určite sa nemusíte obávať, že sa jedná o podvod. Tipli.sk má perfektné recenzie, ktoré vás presvedčia o kvalitách tohto portálu.

Čítané: 4255 x