Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Prečo máme službu autopožičovne? Podľa čoho vyberať?

Datum: 22.06.2017

Možno práve vy ste túto služby nikdy nepotrebovali, no s určitosťou povedať neviete či sa vám táto služba niekedy nezíde. Autopožičovne sú často vyhľadávané aj zahraničnou klientelou, ktorá cestuje predovšetkým za obchodom. 

Takisto však ide o zákazníkov, ktorí dočasne vykrývajú obdobie, kedy vlastným autom nedisponujú alebo jednoducho sa prihodila udalosť (nehoda, porucha), ktorá im dáva práve možnosť využitia služieb autopožičovní. Alebo sa chcete vyhnúť jazde v hromadnej doprave či taxíku. Ak takáto situácia nastane, ako si vybrať správnu autopožičovňu, aby som sa vyhol zbytočným problémom?

Technicky definované žiadne kvalitatívne znaky u autopožičovne nie sú, no všeobecne sa dá riadiť bodmi, ktoré z autopožičovne robia serióznu spoločnosť. Čo by mala zabezpečiť?

  • Garancia technického stavu vozidla a pravidelný servis a údržba. Bez tejto istoty sa na podobnú autopožičovňu ani neobracajte.
  • Auto v dohodnutej výbave.
  • Potrebné doklady a bonusy, ktoré majú byť samozrejmosťou. Diaľničná známka či možnosť ísť s autom za hranice. Rovnako tak za požadovaných podmienok, adekvátne prezutie vozidla (zimné pneumatiky).
  • Havarijné a povinné zmluvné poistenie. Takúto samozrejmosť netreba ani pripomínať. Ide o samozrejmosť, ktorá ochráni vás i autopožičovňu.
  •  Možnosť rezervácie automobilu na dohodnutú dobu.
  • Jasne stanovená cena prenájmu vozidla a sadzba za samotné vypožičanie (hodinová, dňová a podobne) 

Aká je výhoda  využívanie služieb autopožičovne? Predovšetkým vás nič neobmedzuje a ide o jediné auto, ktoré vám nezostarne. Cena je mnohokrát prijateľnejšia, ako častá jazda taxíkom. Preveziete batožinu alebo potrebný náklad. Podpíšete potrebné papiere a kľúčiky máte v ruke. 

Čítané: 3176 x