Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Regály do špajze: Dáte prednosť kovovým či dreveným?

Datum: 27.06.2017

Zariadiť si špajzu efektívne a maximálne účelne, s využitím každého milimetra a s možnosťou uložiť aj ťažšie nádoby – tiež hútate, ako na to? 

Predtým, ako zareagujete na ponuky typu „predám regály tej najvyššej kvality“, si utrieďte priority a očakávania, čo všetko má vaša špajza spĺňať.

Regály kovové – áno alebo nie?

Regálov vhodných do špajze je na výber mnoho, vyberať možno z rôznych materiálov aj veľkostí regálu. Najčastejšou voľbou sú však buď regály z dreva, alebo stabilné kovové regály.

Pravdou je, že zvyčajne sa do špajze snažíme dať regály čo najvyššie, aby sme dokonale využili každý voľný priestor, rovnako tak však prihliadame na ich pevnosť, nech aj čo-to udržia a vydržia, preto je voľbou číslo jeden pre mnohých práve pevný kovový regál.

Využitie celého priestoru vďaka regálom

Úložný priestor pod stropom, nezanedbateľné miesto, ktoré vieme v špajze využiť. Avšak len v prípade, ak si ju vybavíme praktickými policami, ideálne závesnými. Vhodné sú tu aj kovové koľajnice, na ktoré pomocou hákov zavesíme kovové poličky alebo plytké koše, do ktorých všetko, čo nepotrebujeme mať denne na očiach, prakticky uložíme.

Najväčšie prednosti kovových regálov

Je ich hneď niekoľko, spomeňme aspoň tie najpodstatnejšie:

-          kovové regály majú vysokú nosnosť

-          rýchla a nenáročná montáž

-          ľahká údržba kovových regálov

-          moderný a vysoko funkčný dizajn

Pravdaže, dôvodov, prečo je kovový regál do vašej špajze tým pravým, je viac. Vás možno presvedčí ich priaznivá cena, nadčasový vzhľad alebo vysoká odolnosť. V každom prípade sa rozhodnite tak, aby ste si v špajze uložili všetko prehľadne, bezpečne a s maximálnym využitím každého voľného priestoru.

Čítané: 3837 x