Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Ktoré realitné kancelárie sú dôveryhodné?

Datum: 10.12.2010

Váhate s predajom Vašej nehnuteľnosti, pretože neviete, ktoré „realitní kanceláře“ vo Vašom okolí sú dôveryhodné? Vaše váhanie je oprávnené, veď nepredávate starú chladničku ale niekoľkotisícovú investíciu. Jedno z riešení, ako sa dopracovať k solídnej realitke je internet. Nájdite si webové stránky potenciálneho adepta na zverenie Vašej nehnuteľnosti na predaj.

Dobré realitné kancelárie majú perfektne spracované internetové stránky, v ktorých sa budete rýchlo a intuitívne pohybovať. Na webovej stránke musí byť dostatok informácií o systéme práce realitnej kancelárie a hlavne aktuálne ponuky na kúpu, predaj či prenájom nehnuteľností.

Dôveryhodné „Realitní kanceláře“ by sa mali vedieť o svojho klienta postarať po celý čas predaja alebo nákupu nehnuteľnosti. Stanovené ceny by mali byť primerané v súlade s cenovou hladinou na realitnom trhu. Ako náhle Vás niektorý realitný maklér začne do niečoho nútiť, tak buďte ostražití a uvažujte o spolupráci s inou realitnou kanceláriu. Ak žiadate od makléra odbornú radu, tak jeho odpoveď musí byť náležite profesionálna a pre laika pochopiteľná. Držíme Vám palce pri výbere najvhodnejšej realitnej kancelárie, nech nenaletíte nepoctivým obchodníkom.

Čítané: 352 x