Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Veľtrh ArtVerona pre milovníkov umenia

Datum: 15.10.2018

Pre milovníkov tradičného a moderného umenia je určený veľtrh ArtVerona, ktorý sa bude konať 12. až 15. októbra roku 2018 na výstavisku v talianskej Verone. 

 Návštevníci budú mať možnosť zúčastniť sa nielen hlavného programu, ktorý spočíva v prezentácií umenia a umeleckých diel, no taktiež sa budú môcť zúčastniť prezentácie 145 galérií či pôsobivého programu Art and City. Cieľom programu je prepojiť menej známe miesta Verony s VIP programom pre zberateľov.

Veľtrh ArtVerona je miesto spojenia súčasného umenia, ktoré je charakteristické podporovaním novej generácie zberateľov a propagáciou talianskeho umeleckého systému. Je určený pre každú vekovú kategóriu či pohlavie – stačí, ak má návštevník záujem obohatiť svoje poznatky zo „sveta umenia“ o nové informácie, ktoré môže nadobudnúť na jednom mieste. Veď nie nadarmo sa práve na talianskom veľtrhu ArtVerona stretávajú návštevníci z celého sveta!

Výstava, ktorá má štyri časti

Výstava poukazuje na štyri časti – proces tvorby utopických diel akými sú sloboda, luxus, komunita a riziko neúspechu. Organizátori sa snažia prilákať nových či začínajúcich zberateľov, a to tým, že pripravili miesto tzv. „First Love“. Cieľom tejto platformy je informovať verejnosť o vysoko kvalitných umeleckých dielach, ktoré budú zároveň cenovo dostupné pre každého. Čo to znamená? Umelecké diela bude možné zakúpiť do výšky 5000 €, čím sa stávajú pre návštevníkov dostupnejšie.

Pridružený festival Veronetta

Návštevníci sa môžu tešiť nielen na veľtrh ArtVerona, ale tiež na pridružený festival Veronetta, ktorého cieľom je prilákať návštevníkov festivalu i turistov do menej známych kútov sveta. Vedeli ste o tom, že vo verejnom priestore môžete stretnúť performerku Elenu Bellantoni alebo domáceho umelca Eugenia Tibaldi?

https://www.artverona.it/gallery/

 

Čítané: 2967 x