Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Cestujete na dovolenku? Nezabúdajte na poistenie!

Datum: 17.06.2019

Zaužívaná fráza, ktorú pravdepodobne počúvate z každej strany, no aj tak sa vám akosi nechce veriť, že poistenie je až také dôležité... Kedy sa vám cestovné poistenie zíde a aké výhody prináša?

Cestovanie je skvelá možnosť, ako spoznať nové krajiny a kultúry, užiť si ničím nerušený relax, či zažiť dobrodružstvo s kamarátmi a rodinou. Letá sezóna, teda hlavná sezóna všetkých dovoleniek, sa práve začína a predtým, ako úplne vypukne, by ste sa mali na ňu dostatočne pripraviť. Pod prípravou nemyslíme len nakúpiť plavky, opaľovacie krémy a zarezervovať letenky a ubytovanie. Jedným z kľúčových prvkov prípravy na dovolenku by malo byť vybavenie cestovného poistenia. Prečo je však cestovné poistenie také podstatné? Predstavte si, že na dovolenke sa vám stane nejaký nepríjemný úraz. Budete na odľahlom mieste, z ktorého vás do nemocnice prepraví vrtuľník. Nepríjemná situácia, no stáva sa. Ak by ste nemali vybavené cestovné poistenie, okrem vášho zranenia by vás naviac trápili obrovské výdavky za transport, výdavky za ubytovanie osôb, ktoré sú s vami a v neposlednom rade aj výdavky za liečbu. Toto zo svojho vrecka jednoducho platiť nechcete. Našťastie, cestovné poistenie sa o to postará!

Poistenie na mieru

V dnešnej dobe si už s vybavovaním cestovného poistenia nemusíte lámať hlavu. Kým v minulosti ste museli osobne chodiť do poisťovne, dnes si už cestovné poistenie vybavíte za pár minút online. Napríklad, na webe poisťovne AXA. Naviac, v ponuke nájdete viacero balíčkov cestovného poistenia, do ktorých si navyše môžete pridať ďalšie pripoistenia podľa vašich potrieb. Zaplatíte tak len za to, čo skutočne potrebujete. Medzi základné krytie patrí poistenie liečebných nákladov, praktické poistenie asistenčných služieb, poistenie úrazu, zodpovednosti za spôsobenú škodu, poistenie batožiny či poistenie cestovania lietadlom. Jednoducho, cestovné poistenie vás kryje prakticky vo všetkých nepríjemných situáciách, aké sa vám len počas vašej dovolenky môžu stať. Tak vycestujte na bezpečnú dovolenku s výhodným poistením aj vy!

Čítané: 3258 x