Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Vianoce sa blížia! Máte už vybavené firemné darčeky?

Datum: 20.10.2019

Vianoce sú skvelou príležitosťou na poďakovanie sa svojim obchodným partnerom, významným klientom a zamestnancom za ich celoročnú spoluprácu. Skvelým nápadom na darček môžu byť práve vianočné reklamné predmety!

Firemné reklamné predmety sú sami o sebe skvelým darčekom, ktorý môžete zadarmo rozdať svojim zamestnancom počas roka. Sú totiž spojením príjemného a užitočného. Väčšina reklamných predmetov je totiž reálne užitočná – napríklad USB kľúče, power banky, tričká a podobne. Keďže človek, ktorého týmito predmetmi obdarujete, ich bude aktívne využívať, zároveň robí efektívnu reklamu vašej firme kdekoľvek sa ocitne. Reklamné predmety sú tak, samozrejme, skvelým riešením pre vianočné darčekové predmety. Ak ste doteraz zvykli pre svojich zamestnancov a obchodných partnerov kupovať kadejaké drahé darčekové balíčky a predmety, ktoré neniesli odkaz vašej firmy, zbytočne ste prišli o mnohé výhody naviac. Skúste tak tento rok zvážiť práve dobre zvolené reklamné predmety ako vianočné darčeky. Je najvyšší čas začať ich zháňať!

Praktickosť nadovšetko

Pri výbere firemných vianočných darčekov pre vašich obchodných partnerov a zamestnancov si dajte obzvlášť záležať. Myslite na to, že vyberáte vianočný darček, nielen nejaký nezištný darček počas roka. Ako darčeky je dobré voliť praktické veci, ktoré majú reálny prínos pre život. V dnešnej elektronickej dobe sú skvelým darčekom napríklad USB kľúče, power banky, prípadne dokonca nástenné hodiny, pre ktoré sa vždy nájde využitie. Ísť môžete aj cestou textilu, v tomto prípade sú možnosti prakticky neobmedzené – voliť môžete klasické tričká, mikiny, ale aj čiapky, rukavice, či ponožky. V zimnom období je dobré voliť veci, ktoré sa dajú využiť aj počas chladných dní. Vydať sa môžete aj cestou rôznych kancelárskych predmetov, predmetov do domácnosti a podobne.

Všetky možnosti zaujímavých reklamných predmetov nájdete v ponuke firmy Sketch s najväčšou ponukou reklamných predmetov na Slovensku. Tak neváhajte a navoďte si vianočnú atmosféru skvelými firemnými darčekmi vo firme aj vy. Naviac, vaše firemné vianočné darčeky budú výborne pôsobiť aj vo firmách či domácnostiach vašich obchodných partnerov!

Čítané: 3255 x