Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Výhody mobilného oplotenia.

Datum: 30.07.2020

Mobilné oplotenie sa montuje na miestach, kde nemôže stáť permanentný plot a ani nie je v budúcnosti plánovaný. Je to typ oplotenia, ktoré plní dočasnú ochrannú a vymedzovaciu úlohu.

Pre koho je mobilný plot určený

Mobilné oplotenie je predovšetkým určené pre firmy, mestá, obce a rôzne organizácie.

Stavebné firmy ho využívajú na oplotenie staveniska, kde má za úlohu brániť vstupu neoprávneným osobám na cudzí pozemok a nebezpečné časti staveniska.

Je formou preventívneho opatrenia proti vandalizmu, keďže väčšina stavebných mechanizmov a náradia zostáva na mieste počas celého trvania stavby.

Druhým najčastejším miestom, kde môžeme vidieť mobilné panelové ploty sú hromadné športové a kultúrne podujatia. Používajú sa na vymedzenie priestoru pre voľný pohyb návštevníkov a vytváranie prístupových koridorov.

Mobilné oplotenie je všestranné a môže ho využiť ktokoľvek, kto potrebuje dočasne oplotiť pozemok. Čoraz oblúbenejším je jeho použitie aj na súkromných stavbách rodinných domov.

Výhody mobilného oplotenia:

  • Mobilita - ako vyplýva už z názvu tohto oplotenia, jeho hlavnou prednosťou je mobilita. Oplotenie sa dá bez problémov voľne presúvať z miesta na miesto podľa aktuálnych potrieb.
  • Jednoduchá montáž - mobilné oplotenie zvládne namontovať a demontovať priemerne zručný človek. Manipulácia s týmto typom oplotenia je veľmi intuitívna a nevyžaduje špeciálne znalosti.
  • Variabilita - jednotlivé diely mobilného oplotenia sa spájajú pomocou šikovných svoriek, ktoré umožňujú flexibilne spájať jednotlivé plotové dielce. Dočasné oplotenie môžete postaviť aj v zložitejšom členitom či svahovitom teréne.
  • Bezpečnosť - vyberajte len také mobilné oplotenie, ktoré má dostatočne masívne a pevné pletivo spolu s kovovými svorkami, ktoré spájajú jednotlivé dielce. Plastové časti plotu by mohli mať negatívny vplyv na odolnosť a bezpečnosť plotu.

 

 

 

 

 

 

Čítané: 2674 x