Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Reklamné predmety s expresným termínom dodania

Datum: 18.01.2011

Reklamní předměty“ sú neoddeliteľnou súčasťou marketingovej činnosti každej solídnej firmy. Vhodné reklamné predmety zákazníkov aj dodávateľov potešia, no nikdy neurazia. Ak hľadáte spoľahlivého partnera na prípravu reklamných predmetov, potom spoločnosť Promo Direct s.r.o. je dlhoročným výrobcom a priamym importérom 3D reklamných predmetov.

V našom online katalógu nájdete viac ako 13000 produktov, z toho 2500 k dodaniu už do druhého dňa. Nájdete tu najrôznejšie písacie potreby, hrnčeky, manažérske potreby, tašky, tričká, dáždniky, čiapky, hodinky, prívesky, hračky či rôzne diáre a kalendáre vo všetkých farebných prevedeniach.

Okrem katalógového tovaru ponúkame zákazkovo vyrobené reklamné predmety. Pri väčšom množstve Vám na mieru vyrobíme takmer čokoľvek. V prípade Vášho záujmu zašleme vzorky poštou, alebo uvítame Vašu osobnú návštevu v našej bohato vyzásobenej vzorkovni. Katalóg výrobkov si môžete prezrieť online prostredníctvom e-shopu alebo Vám ho zašleme v tlačenej forme. Stačí si ho objednať pomocou online formulára.

Právom sa pýšime rýchlosťou dodania tovaru. Nie je výnimkou, že „reklamní předměty“ bez potlače môžete mať už do troch dní a v časovej tiesni možno uvažovať aj o variante expres. Na prepravu ku klientovi využívame prevažne dopravu vlastnými autami dokonca aj zadarmo a to až do váhy niekoľkých ton.

Spoločnosť Promo Direct s.r.o. je partnerom reklamných agentúr a marketingových manažérov, ktorým dodáva profesionálny servis v celej šírke problematiky 3D reklamy. Staňte sa naším partnerom aj Vy!

Čítané: 392 x