Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Plošiny na predaj aj prenájom

Datum: 18.01.2011

Bez pracovných plošín je vykonanie výškových prác v stavebníctve takmer nemysliteľné. Ich cena nie je nízka. Ak potrebujete pracovné plošiny nárazovo, využite našu ponuku na prenájom pracovných plošín. Naše pobočky sa nachádzajú vo veľkých mestách, ako je Praha, Brno, České Budějovice a Ostrava, takže to k nám zo žiadneho kúta Českej republiky nebudete mať ďaleko.

Ponúkame prakticky všetky typy plošín, ktoré sú v súčasnosti na trhu. Od samohybných a kĺbových až po teleskopické či automobilové. Pokiaľ nemáte aktuálne dostatočné finančné prostriedky, ale potrebujete plošiny každý deň, určite sa pozrite na výhodnú ponuku použitých strojov. Sú odskúšané a veľmi spoľahlivé, ich doba predošlého používania nepresahuje päť rokov.

Ku všetkým ponúkaným plošinám zabezpečujeme aj servis. Bez pravidelných revíznych skúšok a prehliadok nemôžete plošiny bezpečne prevádzkovať. Ak budete potrebovať náhradný diel, alebo dôjde k poruche zariadenia, potom zaistíme rýchlu opravu plošiny.

Kontaktujte nás, nech už bývate kdekoľvek. Radi Vám odpovieme na dotazy a prípadne poradíme, aký typ plošiny je pre Váš projekt najvhodnejší. Za Vaše peniaze dostanete kvalitnú pracovnú plošinu, dokonalý servis a poradenské služby. Investícia do takéhoto zariadenia je finančne náročná záležitosť, preto je nutné výber plošiny dobre zvážiť. Iba vhodne zvolená plošina bude pre Vás pomocníkom a nie príťažou.

Čítané: 513 x