Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Svetelná reklama patrí do marketingového mixu

Datum: 08.03.2021

Ani v dnešnej online dobe neplatí, že by sa všetky marketingové aktivity mali presunúť na internet. Určite strácajú význam niektoré iné média, ale klasické podlinkové aktivity, kam patrí aj svetelná reklama, majú svoj význam aj v dnešnej dobe.

Svetelná reklama patrí do marketingového mixu

Byť vidieť – to je základňa, na ktorej postavíte svoje obchodné a marketingové aktivity

Môžete poskytovať služby na tej najrušnejšej ulici, ale ak nie ste vidieť, prichádzate o zákazníkov. Nikto na vaše dvere nezazvoní. Kvalitná svetelná reklama nás zviditeľňuje v mieste predaja i v mieste poskytovania služieb. Dá sa však využívať aj vo forme svetelných pútačov inde, kde nám pomáha podporovať značku. Moderná svetelná reklama je reprezentatívnou, podporuje image, ale taktiež láka k akcii – teda k nákupu či k využitiu služby. Návrh riešenia svetelnej reklamy sa však dnes málokedy dostane do corporate identity manuálu. Preto je dobré, že existujú firma, kde vedia, ako na náš firemný dizajn nadviazať aj využitím prvkov svetelnej reklamy. Oslovte firmu Ravafol.

Svetelná reklama nie sú vyhodené peniaze

Dobrá svetelná reklama funguje. Privádza zákazníkov, zvyšuje obrat a prináša zisk. Nemusíte sa báť, že ide o drahú časť marketingového mixu. Existujú lacnejšie aj finančne nákladnejšie varianty svetelnej reklamy a je na vašom zvážení, do ktorej sa rozhodnete investovať. Zatiaľ čo v minulosti si tento typ reklamy obvykle mohli dovoliť len veľké firmy, dnes je naopak obľúbená aj u menších zákazníkov. Mať vlastnú svetelnú reklamu je zaujímavé aj pre začínajúce firmy a startupy, pretože podporuje image firmy a stavia ju na úroveň zavedených hráčov.

Keď svetelná reklama, tak od Ravafol

Špecialistom na svetelnú reklamu je spoločnosť Ravafol. Firma využíva špičkové technológie a má skúsenosti so zákazkami nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Výroba reklamy, na ktorú sa špecializuje, je omnoho širšia. Okrem svetelnej reklamy, LED displejov a obrazoviek zaisťuje aj 3D reklamu, svetelné boxy, reklamné tabule rôznych formátov, polepy, plagáty, nálepky či letáky. U Ravafol si tak môžete nechať vyrobiť celé spektrum propagačných formátov pre svoje BTL aktivity.

Čítané: 2925 x