Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Kvalitný preklad – prvý krok k zaručenému úspechu

Datum: 04.02.2011

V dnešnej dobe podnikania bez hraníc, expanzií a nových investičných zámerov mnohých zahraničných, ako aj slovenských firiem  sú preklady a prekladateľská činnosť  jednými z najviac vyhľadávaných služieb.

V dnešnej dobe podnikania bez hraníc, expanzií a nových investičných zámerov mnohých zahraničných, ako aj slovenských firiem sú preklady a prekladateľská činnosť jednými z najviac vyhľadávaných služieb.

Spoločnosť Translata sa od začiatku svojej činnosti snaží pre svojich zákazníkov zaisťovať komplexné riešenie prekladov firemnej dokumentácie a komunikácie.

Náš hlavný potenciál je v odbornosti a profesionalite tímu ako aj v celkovej technickej vybavenosti, vďaka ktorej sú naše preklady vysoko hodnotené odborníkmi ako aj laickou verejnosťou.

Prioritou a hlavným cieľom spoločnosti Translata je spokojnosť našich zákazníkov. Širokým rozsahom poskytovaných prekladateľských služieb sa snažíme uspokojiť aj tých najnáročnejších. Ku každému zákazníkovi ako aj prekladu pristupujeme individuálne s maximálnym nasadením. Každý zákazník je pre nás jedinečný a dôležitý, preto veľmi citlivo naslúchame jeho potrebám.

Dbáme na to aby čas trvania prekladu nebol príliš dlhý a nebol prekážkou no jeho prípadné žiadané skrátenie v konečnom dôsledku nenarušilo kvalitu a výsledok našej práce. Preberáme zodpovednosť za zrozumiteľnosť a ucelenosť prekladu, za jeho maximálnu vypovedaciu hodnotu a funkčnosť. Konečné úpravy a štylistické korektúry textov sú kontrolované rodeným hovorcom daného jazyka použitého k prekladu .

Zabezpečujeme preklady technických textov, technickej dokumentácie, odborných textov, ktoré si vyžadujú praktickú znalosť tém a odbornosť. Naša vysoká kvalita v prekladaní textov spoločenských vied ako sú ekonomika, filozofia, politika, psychológia, právo ako aj textov s medicínskou terminológiou, je overená a kladne ju hodnotí veľa našich stálych zákazníkov.

Cena prekladov je u nás šitá na mieru zákazníka podľa jeho konkrétnych špecifikácií (napr. rozsah, odbornosť, časová náročnosť). Pre stálych zákazníkov, ktorí využívajú naše služby máme pripravený systém zliav a bonusov.

Ak chcete zistiť orientačnú cenu vášho prekladu, neváhajte vyplniť náš formulár TU.

S rozhodnutím využiť naše služby, sa už nemusíte báť rozšíriť svoj podnikateľský zámer kdekoľvek vo svete, pretože kedykoľvek budete potrebovať akýkoľvek preklad sme pripravený promptne reagovať na vaše požiadavky v celom priereze nami poskytovaných služieb.

Čítané: 418 x