Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Účtovníctvo

Datum: 04.02.2011

Podnikáte a neviete si poradiť s účtovníctvom? Máme pre vás riešenie. Naša spoločnosť   poskytuje komplexné služby pre podnikateľské subjekty, ktoré sú zo zákona č. 431/2002 povinné viesť účtovníctvo. Ak ste právnická osoba, so sídlom na území SR,  ste cudzinec ale na území Slovenskej republiky podnikáte alebo vykonávate inú pracovnú činnosť, alebo ste fyzická osoba – živnostník práve vám sú určené naše služby.

Podnikáte a neviete si poradiť s účtovníctvom? Máme pre vás riešenie. Naša spoločnosť poskytuje komplexné služby pre podnikateľské subjekty, ktoré sú zo zákona č. 431/2002 povinné viesť účtovníctvo. Ak ste právnická osoba, so sídlom na území SR, ste cudzinec ale na území Slovenskej republiky podnikáte alebo vykonávate inú pracovnú činnosť, alebo ste fyzická osoba - živnostník práve vám sú určené naše služby.

Vaše možnosti účtovníctva

Ako jeden z vyššie uvedených subjektu, máte dve možnosti, ako zabezpečiť vedenie svojho účtovníctva. Prvá možnosť je viesť si účtovníctvo samostatne - interne, t. j. priamo vo svojom podniku zamestnať účtovníka, ktorému budete za jeho prácu vyplácať mesačnú mzdu. Druhou, v súčasnosti čoraz viac využívanou a žiadanou možnosťou, je vedenia účtovníctva firmou, ktorej predmetom podnikania je práve vedenie účtovníctva.

Jednoduché i podvojné účtovníctvo, mzdové výkazy, uzávierky i daňové priznania

Služby poskytované našou spoločnosťou vám plne nahradia prácu interného mzdového účtovníka a to či už z krátkodobého hľadiska prvotným spracovaním jednoduchého a podvojného účtovníctva, alebo z dlhodobého hľadiska vedením vášho účtovníctva, evidencie kníh pohľadávok a záväzkov, vedením mzdových výkazov, kvartálnych a ročných uzávierok ako aj podrobným spracovaním ročného daňového priznania.

Účtovné poradenstvo a ďalšie služby

V rámci vedenia účtovníctva poskytujeme rozsiahle, kvalitne prepracované odborné poradenstvo daní či právnych a obchodných predpisov. Rozsah nami poskytovaného poradenstva je možné využiť aj pri zakladaní nového podnikateľského zámeru či následnej implementácii vášho podnikania v praxi. V rámci vašich interných potrieb vám zabezpečíme jednorazový alebo priebežný audit spoločnosti. Našim zámerom je plošnou štruktúrou našich služieb uľahčiť činnosť spojenú s vaším podnikaním, a byť kvalitným partnerom, čoho dôkazom je fakt, že sme pripravení zastupovať vás v celom rozsahu preukázateľnosti správnosti vedenia účtovníctva pred daňovým úradom, sociálnou a zdravotnou poisťovňou či ostatnými orgánmi štátnej správy.

Výhody nášho účtovníctva

Rozhodnutím využiť naše služby vám garantujeme úsporu nákladov akými sú mesačné mzdové náklady, náklady na priebežné školenie o nových predpisoch a smerniciach v súvislosti so zákonom o účtovníctve ako aj technické náklady spojené s pracovným prostredím, výpočtovou technikou a softvérom. Pre absolútne uspokojenie vašich potrieb sú naše služby poskytované komplexne, so zaručenou správnosť spracovania, minimalizáciou rizík, časovou nenáročnosťou pre vás, viacjazyčne a v elektronickej forme.

Využijete náš kontaktní formulár a zistite tak viac podrobností.

Čítané: 512 x