Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Ak si požičiate stroj u nás, nemusíte sa o nič starať

Datum: 28.02.2023

Mnohé požičovne stavebných strojov vám poskytnú komplexné služby, ktoré vám zjednodušia celý proces požičiavania. 

Ak si požičiate stroj u nás, nemusíte sa o nič starať

Budete tak s nimi môcť počítať ako s dlhodobým riešením a alternatívou obstarávania drahých strojov. Prečítajte si, s čím všetkým vám pomôžu.

Požičovňa pre malých i veľkých

Možno vás to prekvapí, ale požičovňa stavebných strojov môže byť celkom pohodlnou a výhodnou alternatívou kúpy strojov. Investícia do stavebných strojov, ktorých cena sa často pohybuje v desaťtisícoch či dokonca státisícoch eur, totiž môže poriadne zamávať finančnými tokmi a znamenať na dlhé roky stopku pre ďalšie investície vo firme.

 

Požičovňu ako alternatívu preto využívajú nielen súkromné osoby a malí podnikatelia, ale aj stredné a veľké stavebné firmy. Vďaka požičaným strojom môžu realizovať viacero druhov činností vo vlastnej réžii bez toho, aby museli čakať na subdodávateľov a čeliť kvôli tomu prestojom. Okrem toho môžu posilniť kapacitu svojich strojových parkov a zvládnuť tak viac zákaziek aj počas „horúcej“ stavebnej sezóny.

Požičajte si bager, dozér, nakladač či ďalšie stroje

Na Slovensku sa stretnete s požičovňami rôznych veľkostí, niektoré ponúkajú iba menšiu mechanizáciu ako napr. minibager či šmykom riadený nakladač. V tých väčších si však môžete požičať aj najväčšie stroje ako bagre, čelné lopatové nakladače, dozéry, valce, finišery, dumpre a množstvo ďalších.

 

Mnohé požičovne ponúkajú aj príslušenstvo pre stavebné stroje, ktoré si môžete požičať samostatne alebo súčasne so strojmi. Ide napr. o rôzne druhy lyžíc a lopát, hydraulických kladív a nožníc na demolácie, skalných a cestných fréz alebo drapákov či vidiel na manipuláciu s materiálom. K niektorým strojom môžete pripojiť aj zemné vrtáky, zhutňovače povrchu či dokonca kefy a ďalšie pomôcky na údržbu komunikácií.

 

V tých lepších požičovniach nájdete okrem stavebných strojov napr. aj pracovné plošiny (či už nožnicové alebo teleskopické), manipulačnú, zhutňovaciu a záhradnú techniku. Nechýbajú ani elektrocentrály, osvetľovacie veže a ďalšie pomôcky, bez ktorých sa na stavbe nezaobídete.

Komplexná ponuka služieb

Vďaka bohatej ponuke služieb vám požičovňa stavebných strojov poslúži ako dlhodobé riešenie nedostatku techniky. Napr. požičovňa Zeppelin SK má na Slovensku až 7 pobočiek, nemusíte však tráviť hodiny za volantom, aby ste si stroj prezreli. Pri online obhliadke vám technik vami vybraný stroj predvedie priamo v akcii – cez internet, z pohodlia kresla vo vašej kancelárii alebo obývačke.

 

Samozrejmosťou je aj doprava stroja na miesto výkonu práce či servis priamo na mieste. A keď nebudete mať k dispozícii dostatok personálu, môžete si stroj prenajať spolu so strojníkom.

 

 

 

Čítané: 2334 x