Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Prvé sväté prijímanie bez stresov vďaka cateringu Food and the city

Datum: 27.03.2011

Pre normálnu, pracujúcu ženu, je najvýnimočnejší deň v živote jej malého dieťaťa skôr nočnou morou, než oslavou. Pripraviť hostinu a všetko zorganizovať tak, aby všetci boli spokojní, je skutočne ťažké. Ale prečo sa trápiť, keď máte toľko možností!

Chystá sa veľký deň v živote vášho dieťaťa. Šaty pre malú princeznú sú už nachystané, i oblek mladého gentlemana visí v izbe.  Sviečku donesie babička a nové topánky ste kúpili pred týždňom.

Máte všetko? Ešte upratať, navariť, napiecť, nastrieť stôl, ísť pre babičku a tety na stanicu, zatiaľ čo svokrovci už čakajú na autobusovej stanici. Pre normálnu, pracujúcu ženu, je tak najvýnimočnejší deň v živote jej malého dieťaťa skôr nočnou morou, než oslavou. Pripraviť hostinu a všetko zorganizovať tak, aby všetci boli spokojní, je skutočne ťažké. Ale prečo sa trápiť, keď máte toľko možností!

Prvé sväté prijímanie

Moderné maminky už dávno vedia, že stres s prípravami oslavy už môžu prenechať na niekoho iného. Catering Food and the city má s organizovaním domácich osláv množstvo skúseností. Vy sa zatiaľ môžete venovať obliekaniu a účesu svojho dieťaťa i samej seba a v kľude ísť do kostola. My zatiaľ prevezmeme vaše starosti s organizáciou oslavy.  Môžeme využiť nábytok, ktorý máte i vy, alebo donesieme i externé stoly a stoličky. Obrusmi a čerstvými kvetmi ozdobíme váš byt a nachystáme jedlo, ktoré sa priebežne zohrieva v elegantných nádobách. Koláče a torta čakajú na stole, len sa zahryznúť.

slávnostný stôl

A vy si zatiaľ užívate chvíľku, kedy vaše dieťatko prijíma sviatosť. Hrdosť a láska vás zaplaví. Tieto pocity si treba užívať a nie stres!

Tak čo, nechcete aj vy vyhrať súťaž najlepšia oslava roka?! S nami to dokážete!

Čítané: 349 x