Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Hotel Štrbské Pleso

Datum: 04.04.2011

Luxusný hotel s top službami kde je o všetko postarané. To je hotel Crocus**** v centre tatranskej obce Štrbské Pleso. Víkendový wellness pobyt alebo poriadna rodinná dovolenka je v tomto hoteli jedinečným zážitkom na ktorý sa len tak nezabúda. Príďte si užiť bezstarostné chvíle v komfortnom apartmáne, pozrieť si jazero Štrbské Pleso a iné krásy tohto regiónu. Výhľad na Vysoké Tatry z okna alebo balkóna apartmánu je pozvánkou do turistického raja.

Luxusný hotelový apartmán nesklame ani najnáročnejších rekreantov. Tak ako celý hotel, aj apartmán je moderným centrom zábavy a relaxu. Skladá sa z obývačky s lcd televízorom, spálne, kuchynky s chladničkou a kúpeľne. Kúpeľna je vybavená vaňou, hotel však ponúka aj privátne wellness, jacuzzi, masážne sprchy, fínsku a infra saunu. Wellness pobyt v hoteli Crocus je jedinečnou príležitosťou ako si cez víkend skutočne oddýchnuť.

 

Stravovanie je možné v špičkovej reštaurácii hotela Crocus /raňajky, polpenzia, plná penzia/ a v apartmánovej kuchynke sa dá plnohodnotne variť. Štrbské Pleso a okolie disponuje ďaľšími reštauračnými zariadeniami v ktorých si na svoje určite príde každý gurmán. Ani prípadné zlé počasie nie je problém - v hoteli je okrem wellness centra aj detský kútik, biliard a stolný futbal ktoré oceníte aj počas odpočinku po návrate z horskej túry alebo lyžovačky.

Čítané: 593 x