Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Slovenskezlavy.sk prinášajú šokujúce zľavy!

Datum: 13.04.2011

Zrodil sa nový zľavový portál Slovenskezlavy.sk, ktorý prináša každý deň až 90% zľavy na najrôznejšie ponuky za bezkonkurenčne nízke ceny.

 

Portál Slovenskezlavy.sk ponúka zľavy v siedmich najväčších mestách na Slovensku, ktorými sú Bratislava, Košice, Prešov, Nitra, Žilina, Banská Bystrica a Trnava a obsahuje ako wellness a fitness akcie, kozmetické služby, gastronomické ponuky, vzdelávanie, víkendové pobyty, tak aj úplne unikátne zážitky. Ponúk na slovenskom zľavovom portáli Slovenskezlavy.sk každým dňom pribúda, pre ľahšiu orientáciu sa tak dajú triediť aj podľa kategórie.


Zľavové kupóny možno využiť spravidla okamžite po objednaní a ich platnosť trvá zhruba niekoľko mesiacov, času pre ich využitie je teda dostatok. Samotný proces nákupu je veľmi jednoduchý, stačí vyplniť kontaktný email a telefón, zvoliť spôsob platby a potvrdiť objednávku. Pokyny k platbe aj kupón dostane každý zákazník ihneď emailom.


Pre neustálu informovanosť o aktuálnych zľavách na portáli sa tu ponúka možnosť zaktivovať zasielanie aktuálnych zliav priamo do emailovej schránky. Stačí v nastavení zvoliť, o ktorých zľavách a v akom meste chce byť užívateľ touto cestou pravidelne informovaný.


Pokiaľ teda radi nakupujete so zľavou, navštívte portál Slovenskezlavy.sk a vyberte si tú pravú ponuku práve pre Vás!


Zľavový portál Slovenskezlavy.sk patrí do širokého portfólia spoločnosti HyperMedia a.s., ktorá je prevádzkovateľom mnohých ďalších portálov ako sú napríklad Slovenskainzercia.sk, Prehladfiriem.sk, HyperReality.sk, Hyperbyvanie.sk, HyperPraca.sk.

Čítané: 331 x