Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Jazyková škola Trenčín - Language & Partner

Datum: 29.04.2011

Hľadáte efektívny kurz angličtiny pre deti v Trenčíne? Jazyková škola Language & Partner poskytuje kurzy anglického jazyka pre deti a mládež od 3 do 19 rokov. Alebo sa túžite sami zdokonaliť v angličtine a potom precestovať celý svet? Navštevujte kurzy anglického jazyka pre dospelých a dohovorte sa takmer všade vo svete. Študujte v čase, ktorý vám vyhovuje. Naše jazykové kurzy prebiehajú denne od 6.30 do 21.00 hodiny.

Kurzy angličtiny v jazykovej škole v Trenčíne - Language & Partner

V jazykovej škole Language & Partner sa môžete učiť angličtinu v kurzoch pre verejnosť, v individuálnych kurzoch na mieru (one to one), v rámci firemnej výučby alebo študijného kurzu v zahraničí.

V kurzoch sa môžete zamerať na všeobecnú angličtinu, konverzáciu, prípravu na medzinárodné jazykové skúšky a certifikáty IELTS, TOEFL, CAE, FCE, ILEC. Taktiež ponúkame odborne zameranú angličtinu (napr. obchodnú angličtinu, právnu angličtinu, angličtinu pre zdravotné sestry alebo sekretárky a pod.). Ak ste časovo zaneprázdnení, vyskúšajte angličtinu online cez Skype - kurz prebieha prostredníctvom internetu z pohodlia vlastného domova. Ušetríte tak čas na presun do našej jazykovej školy a študovať môžete doslova v papučiach.

Využite ukážkovú hodinu zdarma v jazykovej škole v Trenčíne Language & Partner alebo ukážkovú hodinu angličtiny online zdarma prostredníctvom internetu.

Viac informácií o jazykových kurzoch, študijných pobytoch a službách jazykovej školy Language & Partner nájdete na www.languagepartner.eu.

Čítané: 391 x