Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

FreeCopy: Reklama s pridanou hodnotou

Datum: 04.05.2011

FreeCopy: Reklama s pridanou hodnotu

V dobe elektronickej reklamy a letákov sa reklama stáva čoraz menej úspešná a užitočná. Z webový stránok blikajú reklamné bannery, ktoré sa prehliadajú, čím sa stráca ich reklamné poslanie a stávajú sa nežiaducou súčasťou stránky. V e-mailových schránkach sa nachádza čoraz viac nevyžiadanej reklamnej pošty. V poštovej schránke je plno letákov, ktorých reklamný efekt a životnosť sú minimálne. Reklama sa v takýchto prípadoch stáva čoraz viac nákladnou, bez marketingového efektu.

FreeCopy je služba, ktorá Vám ponúka riešenie ako z Vašej reklamy spraviť úspešný marketingový nástroj. Reklama nebude otravná a nežiaduca, ale stane sa potrebnou, adresnou a s dlhodobým efektom.

Ako je to možné? Služba FreeCopy ponúka bezplatné kopírovanie a tlač dokumentov pre vysokoškolských študentov. Vaša reklama sa nachádza na zadnej strane každého bezplatného výtlačku a stáva sa tak neoddeliteľnou súčasťou potrebných školských materiálov. Vaša reklama je tak správne zacielená a ponúka možnosť, ktorú študenti s radosťou využijú. Zároveň Vám študenti pomáhajú v propagácií Vašich produktov a služieb, keďže svoje školské materiály nosia so sebou v dopravných prostriedkoch, v školách, internátoch, nákupných centrách alebo parkoch.

FreeCopy dá Vašej reklame nový rozmer. Viac informácií o možnostiach inzercie a službe Freecopy nájdete na www.freecopy.sk.

Čítané: 1064 x