Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Záhradnícke služby a kosenie trávnikov

Datum: 15.05.2011

Kosenie trávnikov nemusí byť nekonečná drina - ak sa spoľahnete na profesionálov. Kosíme pozemky našich klientov v mnohých mestách Slovenska a máme dlhoročné skúsenosti v komplexnej starostlivosti o vzhľad a kondíciu trávnikov. Upravené sýtozelené trávniky v okolí firemných reprezentačných priestorov dopomáhajú k vytvoreniu príjemnej atmosféry a podporujú seriózny imidž firmy. Krásny trávnik je ozdobou aj pri rodinných domoch a vilkách.

Kosenie trávy je len základnou službou z našej ponuky. Poskytujeme tiež doplnkové záhradné služby súvisiace so starostlivosťou o pekný trávnik. Prevzdušňujeme trávniky vertikulátorom, zbavujeme ich buriny a machu, postaráme sa o správne prihnojenie trávy a kosenie v správnych intervaloch a počas vhodného obdobia. Nakosenú trávu môžeme hneď aj odviezť takže vám ubudne ďaľšia starosť. Pri kosení používame benzínové kosačky alebo malotraktory.

 

Okrem jednorázového pokosenia a úpravy trávnika ponúkame aj zmluvnú dlhodobú starostlivosť o váš trávnik. Ubudnú vám tak problémy so zakúpením a servisom vlastnej kosiacej techniky ako aj nákupom hnojív a odvozom zeleného odpadu. Medzi ďaľšie záhradné služby ktoré poskytujeme patrí aj odborné strihanie živých plotov a kríkov. Pridajte sa k našim spokojným zákazníkom a vychutnajte si bezstarostné leto s nádherným trávnikom.

Čítané: 412 x