Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Ako si kvalitne zachovať spomienky z VHS

Datum: 21.05.2011

Máte doma rodinný archív na klasických videokazetách (Svadba, stužková a pod.) a radi by ste ho sledovali aj o niekoľko rokov?

Máte doma rodinný archív na klasických videokazetách (Svadba, stužková a pod.) a radi by ste ho sledovali aj o niekoľko rokov? Videozaznamy na VHS časom strácajú na kvalite, dajte si ich prepísať na DVD! Na Slovensku pôsobí niekoľko firiem, ktoré ponúkajú v profesionálnych štúdiách prepis videokaziet VHS na DVD.

Jednou z najrozšírenejších a najviac využívaných je zásielková služba, tvz. videozberňa firmy M Technologies s.r.o. fungujúca pod značkou VHSnaDVD.sk. Na dĺžke záznamu nezáleží! Platí sa od kusu, iba 7,-Eur / ks. Stačí len zaslať a naspäť sa Vám vráti aj z DVD.  Pre rýchlejšie a správnejšie vyhotovenie vašej objednávky doporučujeme stiahnuť si zo stránky www.vhsnadvd.sk objednávkový formulár. O stave Vašej objednávky budete informovaný SMS správou!

Týmto krokom zabezpečíte, že kvalita vašich rodinných záznamov sa už viac nezhorší a konečne sa nemusíte báť, že stratíte tak dôležitý záznam ako je Vaša svadobná kazeta, stužková či rodinná.

Čítané: 385 x