Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Účtovníctvo a účtovné služby profesionálne

Datum: 29.05.2011

Potrebujete zveriť svoje účtovníctvo spoľahlivej firme, ktorá sa postará kompletne o vše, čo s touto oblasťou súvisí? Spoločnosť Goblet poskytuje účtovné služby a daňové poradenstvo pre malých a stredných podnikateľov s pôsobnosťou už od roku 1993. 

Potrebujete zveriť svoje účtovníctvo spoľahlivej firme, ktorá sa postará kompletne o vše, čo s touto oblasťou súvisí? Spoločnosť Goblet poskytuje účtovné služby a daňové poradenstvo pre malých a stredných podnikateľov s pôsobnosťou už od roku 1993.

Našim hlavným zámerom je optimalizovať náklady klientov a minimalizovať ich výdaje spojené s mzdovými nákladmi. Poskytujeme široké spektrum služieb fyzickým a právnickým osobám prevádzkujúcim podnikateľskú činnosť s preukázateľnosťou svojich výdavkov na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov pre daňové účely. Jednou z hlavných činností našej spoločnosti je spracovanie a vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva od počiatočného spracovania predložených dokladov, predkontáciu až po spracovanie účtovnej uzávierky za obdobie, ktoré si klient určuje sám. Pre jednotlivé podnikateľské subjekty spracujeme účtovníctvo podľa potreby v celkovom rozsahu alebo prevedieme čiastkovú kontrolu či spätnú opravu účtovných výkazov. V plnom rozsahu preberáme zodpovednosť za správnosť konečného spracovania. V prípade komplexného spracovania účtovania zabezpečíme celkový rozsah komunikácie a zastúpenie pred štátnymi a miestnymi inštitúciami. Naši odborne kvalifikovaní jazykovo vybavení špecialisti vám spracujú ročnú účtovnú uzávierku vrátane výkazov načas, kvalitne a správne, v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky či predpismi EU.

Využitím našich služieb ušetríte mzdové náklady na zamestnanca, náklady spojené s priebežným školením o nových daňových a účtovných predpisoch a v neposlednej miere ušetríte váš čas. Zároveň získate partnera pre svoje podnikanie, ktorý sa postará o profesionálne zabezpečenie účtovných podkladov potrebných k daňovej a účtovnej kontrole či auditu.

Našou snahou je individuálny prístup ku klientovi a prispôsobenie sa jeho konkrétnym požiadavkám. Ponúkanou zárukou vysokej kvality poskytovaných služieb sú dlhoročné skúsenosti vo vedení účtovníctva rôznych typov domácich a zahraničných spoločností.

» Pre ďalšie informácie navštívte naše stránky www.goblet.sk

Čítané: 378 x