Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Pečiatky, ktoré dokážu vytlačiť aj fotku

Datum: 27.05.2011

Klasické „trodatky“ majú v každej kancelárii a na úrade svoje nezameniteľné miesto. Žiadny úradník bez „razítka“ nefunguje naplno :). Čo ak sa nároky na technické parametre pečiatky zvýšia? Čo ak potrebujete tlačiť poltóny, jemné prvky grafiky, tenké linky alebo písmo vo veľkosti od 4 bodov? To už Vám klasická pečiatka nebude stačiť! Siahnite teda po novej technológii.

Pečiatky modico® skrývajú špeciálny mechanizmus, ktorý sa neotáča. Iba jemným stlačením pečiatky dochádza k rovnomernému uvoľneniu atramentu na papier. Atrament prechádza cez otvorené póry špeciálnej mikroporéznej gumy. Vďaka tejto technológii má náplň dlhú živostnosť, cca 15.000 otlačkov a kvalita tlače je neporovnateľná s klasickými pečiatkami.

Iba „razítka“ modico® dokážu reprodukovať tieňovanie, drobné písmo a grafické prvky ako sú fotografie a logá. Výrobca zaručuje, že pri správnej manipulácii 7 rokov pečiatka nezaschne! Prenos pečiatky vo vrecku, kufríku či kabelke je bezpečný, nehrozí žiadne znečistenie.

Tým, že sa pri tlači používa minimálne množstvo atramentu, používanie pečiatky modico® výrazne šetrí naše životné prostredie. Počiatočné náklady na obstaranie sú vyššie, ako pri klasických pečiatkach, ale pri následnom niekoľkoročnom používaní budú Vaše celkové výdavky veľmi priaznivé.

Čítané: 368 x