Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Promočné oznámenia

Datum: 31.05.2011

Lacné promočné oznámenia v profesionálnej kvalite? Vyberte si z predpripravených návrhov promočných oznámení na Plotbase.sk s úpravou vybraného vzoru zdarma alebo si objednajte vlastné originálne oznámenia. Unikátny grafický dizajn vám vytvorí skúsený grafik a digitálna tlač prebehne na najmodernejšej tlačiarenskej technike. Krátke dodacie lehoty do celej SR dopĺňa možnosť výroby promočných oznámení na počkanie – na Košickej 6, Bratislava.

Kvalitu promočného oznámenia ovplyvňuje viacero faktorov ako je prevedenie grafického návrhu a realizácia tlače. Základom je samozrejme papier – v Plotbase používame pri tlači oznámení prvotriedny 250 g papier ktorý je k dispozícii v mnohých variantách. Okrem bežného papiera je na výber viacero vzorov kreatívneho papiera dodávajúceho promočným oznámenia mimoriadny vzhľad za malý príplatok.

 

Promočné oznámenia od Plotbase.sk prinášajú hneď niekoľko výhod. Výber z hotových návrhov oznámení urýchli proces výroby, alternatívou je profesionálny grafický návrh na mieru. Vhodnou kombináciou grafického vzoru oznámenia a kreatívneho papiera získate promočné oznámenia ktoré budú dôstojne prezentovať vašu osobnosť a dosiahnuté študijné úspechy. Tlač promočných oznámení je súčasťou komplexnej ponuky digitálnej tlače na Plotbase.sk.

Čítané: 881 x