Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Kto by nechcel lacnejší plyn

Datum: 01.06.2011

Ceny energií rok od roku stúpajú. Každý rok odkladáme viac a viac z rodinného rozpočtu na nájom, vodné, stočné, elektrinu a plyn. Hľadáme cestičky ako získať „levnější plyn“. Ako koncový zákazník si môžete vybrať dodávateľa plynu, ktorý Vám ponúkne tie najoptimálnejšie podmienky. Ak používate plyn na vykurovanie domu a Váš objem odobraného plynu je oproti bežným domácnostiam vysoký, potom pri správnom výbere koncového dodávateľa môžete ušetriť stovky EUR.

Ako si vybrať toho správneho partnera pre lacnejší plyn? Existujú webové stránky, ktoré Vám pri rozhodovaní veľmi pomôžu. Ponúkajú rýchle a prehľadné porovnanie cien plynu jednotlivých dodávateľov. Okrem ceny plynu by Vás mala zaujímať aj úroveň zákazníckeho servisu, poradenské služby a kvalita dodávaných služieb. Dodávky plynu bez akýchkoľvek výpadkov sú pre spotrebiteľa nemenej dôležité ako nízka cena.

Zmeniť dodávateľa plynu je naozaj ľahké. Stačí iba podpísať zmluvu s novým dodávateľom, zmeníte trvalý príkaz v banke a „levnější plyn“ Vám bude dodávaný takmer okamžite. Neveríte? Spýtajte sa stoviek spokojných zákazníkov v Českej republike, ktorí sa k zmene dodávateľa odhodlali a neľutujú toho. Ušetrené eurá sú dôkazom ich správneho rozhodnutia.

Čítané: 387 x