Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Zľavy na každý deň

Datum: 13.06.2011

Hromadne nakupovanie sa stalo veľkým hitom v zahraničí a dorazilo aj na Slovensko. Po odštartovaní predaja sa ihneď stalo novým trendom na trhu v nakupovaní zliav.

Hromadné zľavy a nakupovanie


Hromadne nakupovanie sa stalo veľkým hitom v zahraničí a dorazilo aj na Slovensko. Po odštartovaní predaja sa ihneď stalo novým trendom na trhu v nakupovaní zliav.

Hromadné nakupovanie ponúkajú zľavové portály, ktoré na internete predávajú kupóny na zľavy.

Ceny za tovar a služby počas hromadného nakupovania sú bezkonkurenčné. Ide o zľavy od 40 do 90%, koré trvajú veľmi krátko. Najčastejšie sa akcie menia každý deň, len máloktoré trvajú celý týždeň. Doba trvania zliav je jasne uvedená, rovnako ako aj platnosť zľavového kupónu na tovar a službu.

Systém hromadného nakupovania je v tom, že obchodníci vedia poskytnúť výhodnú cenu skupine ľudí, ktorí si jej ponuku zakúpia. Obchodníci zvolili taktiku radšej predať viac kusov za menej peňazí, ako predať draho a málo, respektíve nič. Na tomto jednoduchom vzorci je založené kolektívne alebo tiež hromadné nakupovanie.

Princíp nákupu je veľmi jednoduchý. Vybranú službu si cez internet objednáte a potom čakáte, kedy sa naplní požadovaný počet ľudí, potrebných k aktivácii zľavy. Až vo chvíli, keď sa zľava aktivuje, vám prídu platobné údaje a vy službu uhradíte. V pripade ze sa zľava neaktivuje, neplatíte nič. Odporúčanou platobnou metódou je možnosť platby prevodom alebo kartou cez internet. Zákazník tak získa voucher obratom. Pokiaľ zľava ešte nie je aktivovaná, peniaze sú len zablokované a odídu až vo chvíli aktivácie zľavy. V prípade, že sa zľava neaktivuje, peniaze sa automaticky odblokujú a sú opäť k dispozícii držiteľovi karty. Ako náhle zľavový portál dostane platbu, odosiela e-mailom zákazníkovi voucher, ktorý platí ako poukaz na zakúpenú službu.

Čítané: 479 x