Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Next business day od Dot Blu

Datum: 07.07.2011

Máte svoje webové stránky ale neviete sa o ne starať? Upravovať ich, aktualizovať, prípadne opravovať keď je to nutné? Práve preto existujú administrátori, ktorí sa o to postarajú.

Máte svoje webové stránky ale neviete sa o ne starať? Upravovať ich, aktualizovať, prípadne opravovať keď je to nutné? Práve preto existujú administrátori, ktorí sa o to postarajú.

V súčasnosti máte široký výber administrátorov ale často nemáte istotu či ten, ktorého si vyberiete je spoľahlivý a či bude dostatočne rýchlo reagovať na Vaše požiadavky. Pri spoločnosti Dot Blu však túto istotu máte.

Dot Blu sa venuje tvorbe webov Social networkingu ale ponúka i službu Next business day. V rámci tejto služby firma zabezpečuje úplnú správu internetovej stránky a stará sa i o zmeny ktoré je nutné na stránke vykonať(aktualizácie obsahu, zmeny textu a dizajnu...). Dôležité je však poznamenať, že toto všetko firma zrealizuje do nasledujúceho pracovného dňa od zadania požiadavky.

Služba Next business day je poskytovaná v dvoch režimoch - nezmluvnom a zmluvnom. V nezmluvnom režime je administrácia vykonávaná na vyžiadanie. Zmluvný režim je vhodný ak potrebujete  mať dlhodobejšie garantovaný pružný reakčný čas na Vaše požiadavky. V tomto prípade sa dá táto služba predplatiť cez Next business day paušály.

Najmenším paušálom je paušál „Five“, ktorý zahŕňa dennú kontrolu stavu a funkčnosti stránky, vyhodnotenie štatistík a navrhnutie riešení, vyriešenie problému nasledujúci pracovný deň. Súčasťou je 5 predplatených hodín.

Druhý paušál „Twenty“ má navyše ešte telefonickú podporu na dennej báze a predplatených hodín je 20.

Najväčším balíčkom je „Full“, ktorý obsahuje i analýzu stránok, validitu kódu, SEO, správu prezentačných profilov na sociálnych sieťach a je predplatený na celý čas a nielen na určitý počet hodín.

Ak teda potrebujete kvalitnú starostlivosť o svoju stránku, tak nestrácajte čas a peniaze kvôli pomalým administrátorom a využite radšej služby Dot Blu.

Čítané: 438 x