Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Bez káblov je svet jednoduchší, riešením sú akumulátory, batérie, AKU-SHOP!

Datum: 26.05.2010

V záujme vlastného bezpečia a pohodlia investujte radšej do aku článkov a kúpte si ich viac do zásoby, aby ste nemuseli čakať na ich nabíjanie, ktoré však netrvá až tak dlho. Nekupujte si zbytočne nové zariadenia, ale nahraďte opotrebované akumulátory novými z bohatej ponuky Aku-shop.sk.

Bez káblov je svet jednoduchší, riešením sú akumulátory!

Život v 21. storočí prináša so sebou mnohé výhody. Pred pár desiatkami rokov by nikoho nenapadlo, že by bolo možné používať niektoré elektrické zariadenia bez potreby zapojenia v sieti. Dnešné moderné akumulátory však bez problémov zvládnu zásobovať energiou mobily, notebooky a rôzne aku náradie.

Pôvodne sa v domácnostiach vyskytovali len stolové počítače, ktoré zaberali podstatnú časť z izby. V súčasnosti sú však v móde notebooky, ktoré sú poháňané Li-Ion alebo NiMH batériami. Môžete si tak pohodlne zobrať prenosný počítač kamkoľvek so sebou a pracovať aj počas ciest, čo bolo kedysi nemysliteľné.

Ďalšou kategóriou sú mobily a PDA zariadenia. Sú to tiež akési prenosné zariadenia, ktoré však umožňujú aj volať a byť takmer kdekoľvek dostupný pre zavolanie. Stačí mať nabitú batériu a signál. Práve akumulátor je to, čo nám umožňuje používať tieto zariadenia. Je nabíjateľný, teda k jeho nabitiu potrebujeme nabíjačku. Výrobca ich dodáva spolu so zariadeniami, ale niekedy sa vám pokazí nabíjačka alebo skončí životnosť batérie. V takom prípade je dobré poznať obchod, ktorý sa venuje týmto zariadeniam. Azda najväčší výber rôznych akumulátorov a nabíjačiek ponúka Aku-shop.sk, stačí si len vybrať. Svoje si nájdu aj zanietení fotografi vlastniaci digitálne fotoaparáty rôznych značiek.

Nadšení budú iste aj domáci majstri. Aku výrobky ako napríklad Makita, Bosch či Black & Decker sa tešia veľkej obľube v slovenských  firmách a u domácich majstrov. Aku vŕtačka a aku skrutkovače poskytujú výhody najmä v jednoduchej manipulácii. Nemusíte so sebou ťahať dlhé káble a dostanete sa tak na neprístupné miesta. Navyše aku zariadenia sú bezpečnejšie ako tie pod prúdom 220V. Kábel totiž môže byť niekde poškodený a za dažďa pri vonkajšej práci hrozí nebezpečenstvo zasiahnutia prúdom . Veľmi nebezpečná je i práca na streche, pri ktorej sa pracovníci môžu potknúť o kábel a prísť tak k tragickému úrazu alebo, bohužiaľ, smrti.

V záujme vlastného bezpečia a pohodlia investujte radšej do aku článkov a kúpte si ich viac do zásoby, aby ste nemuseli čakať na ich nabíjanie, ktoré však netrvá až tak dlho. Nekupujte si zbytočne nové zariadenia, ale nahraďte opotrebované akumulátory novými z bohatej ponuky Aku-shop.sk.

 

Bez káblov je svet jednoduchší, riešením sú akumulátory!

 

 

Život v 21. storočí prináša so sebou mnohé výhody. Pred pár desiatkami rokov by nikoho nenapadlo, že by bolo možné používať niektoré elektrické zariadenia bez potreby zapojenia v sieti. Dnešné moderné akumulátory však bez problémov zvládnu zásobovať energiou mobily, notebooky a rôzne aku náradie.

Pôvodne sa v domácnostiach vyskytovali len stolové počítače, ktoré zaberali podstatnú časť z izby. V súčasnosti sú však v móde notebooky, ktoré sú poháňané Li-Ion alebo NiMH batériami. Môžete si tak pohodlne zobrať prenosný počítač kamkoľvek so sebou a pracovať aj počas ciest, čo bolo kedysi nemysliteľné.

Ďalšou kategóriou sú mobily a PDA zariadenia. Sú to tiež akési prenosné zariadenia, ktoré však umožňujú aj volať a byť takmer kdekoľvek dostupný pre zavolanie. Stačí mať nabitú batériu a signál. Práve akumulátor je to, čo nám umožňuje používať tieto zariadenia. Je nabíjateľný, teda k jeho nabitiu potrebujeme nabíjačku. Výrobca ich dodáva spolu so zariadeniami, ale niekedy sa vám pokazí nabíjačka alebo skončí životnosť batérie. V takom prípade je dobré poznať obchod, ktorý sa venuje týmto zariadeniam. Azda najväčší výber rôznych akumulátorov a nabíjačiek ponúka Aku-shop.sk, stačí si len vybrať. Svoje si nájdu aj zanietení fotografi vlastniaci digitálne fotoaparáty rôznych značiek.

Nadšení budú iste aj domáci majstri. Aku výrobky ako napríklad Makita, Bosch či Black & Decker sa tešia veľkej obľube v slovenských firmách a u domácich majstrov. Aku vŕtačka a aku skrutkovače poskytujú výhody najmä v jednoduchej manipulácii. Nemusíte so sebou ťahať dlhé káble a dostanete sa tak na neprístupné miesta. Navyše aku zariadenia sú bezpečnejšie ako tie pod prúdom 220V. Kábel totiž môže byť niekde poškodený a za dažďa pri vonkajšej práci hrozí nebezpečenstvo zasiahnutia prúdom . Veľmi nebezpečná je i práca na streche, pri ktorej sa pracovníci môžu potknúť o kábel a prísť tak k tragickému úrazu alebo, bohužiaľ, smrti.

V záujme vlastného bezpečia a pohodlia investujte radšej do aku článkov a kúpte si ich viac do zásoby, aby ste nemuseli čakať na ich nabíjanie, ktoré však netrvá až tak dlho. Nekupujte si zbytočne nové zariadenia, ale nahraďte opotrebované akumulátory novými z bohatej ponuky Aku-shop.sk.

 

Čítané: 504 x