Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Stačí pár kliknutí a Bittner premení vašu reklamnú kampaň na skutočnosť

Datum: 01.08.2011

Spoločnosť Bittner, ktorá sa počas svojho už dvadsaťročného pôsobenia stala jednotkou v oblasti digitálnych tlačových služieb, a to nielen na slovenskom, ale aj európskom trhu, prichádza s novinkou pre všetkých, ktorí obľubujú rýchlu internetovú komunikáciu a moderné online služby.

Bittner ponúka všetko, čo potrebujete, v minimálnom čase, prvotriednej kvalite a za rozumné ceny. Príjemne vás prekvapí jednoduchosť a intuitívnosť nového portálu a flexibilita služieb. Či ide o veľkú zákazku od reklamnej agentúry, požiadavku od firmy alebo od jednotlivca, objednávku môžete rýchlo zadať priamo cez web. Bittner sa postará o všetky druhy tlače – v ponuke je tlač maloplošná ale i veľkoplošná tlač. V ničom vás neobmedzuje, práve naopak, jeho možnosti siahajú až tam, kam siaha vaša fantázia.

Prostredníctvom nového internetového portálu premeníte vašu naplánovanú reklamnú kampaň na skutočnosť už v priebehu niekoľkých minút. Bittner disponuje najnovšími technológiami, o spracovanie vašich objednávok sa stará 130 odborníkov v 3 výrobných a 4 obchodných pobočkách. Vďaka nim vznikajú vizitky, letáky, brožúry, katalógy a ďalšie produkty maloplošnej a veľkoplošnej tlače vo svetovej kvalite. Ak nechcete zostať medzi stenami bytu, či kancelárie a radi by ste sa ukázali svetu, vašu reklamu raz-dva uvidíte na billboarde, bigboarde alebo citylighte. Na výstave alebo konferencii vám poslúžia prezentačné produkty, akými sú rôzne rolety, bannery, paravány a stolíky.  Výnimkou nie je ani potlač textílie a unikátna art technológia dáva možnosť tlačiť na materiály, ktoré sa doposiaľ potlačiť nedali. Ponúka tak možnosť umelcom, architektom, dizajnérom a dáva priestor ich kreativite a fantázii. Technológia umožňuje napríklad priamu potlač dverí, zámkovej dlažby, zrkadiel, či klávesnice. Zaujať môžete aj netradičnou air prezentáciou, priestorovými 3D nafukovadlami, produktami z balónoviny, stanmi alebo slnečníkmi.

Či myslíte v malom alebo vo veľkom, uvažujete o jednom kuse alebo o stovkách, Bittner Print vám poskytne nadštandardný osobný prístup, expresné kvalitné služby a ceny, ktoré vás príjemne prekvapia. Digitálna tlač je na špičkovej európskej úrovni.

Čítané: 436 x