Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Hľadáte výhodné letenky?

Datum: 02.08.2011

Cestujete na dovolenku, pracovnú cestu alebo len tak na výlet lietadlom? Nezáleží na tom, ako často lietate. Aj jednorazový výber tých správnych leteniek Vám môže ušetriť desiatky až stovky eur. Najlacnejšie letenky na trhu cez náš portál online

Viete ako zabezpečiť, že si vždy vyberiete tú najvýhodnejšiu ponuku? Predsa vďaka porovnávaniu cien. Isto, ľahšie sa asi porovnáva cena mlieka než cena leteniek. Preklikávať sa stránkami leteckých prepravcov a kalkulovať cenu letenky je zdĺhavé a úmorné. Práve preto si stále viac a viac ľudí obľubuje systém porovnania ceny online. Vyskúšajte to aj Vy!

Na našom portáli nájdete práve systém na porovnanie ceny letenky u leteckých dopravcov. Stačí pár minút a budete vedieť, s kým sa lieta najvýhodnejšie.

Tých pár minút Vám zaberú tri jednoduché kroky. V prvom kroku zadávate základné údaje o lete- z ktorého letiska, kam a kedy. Ak taký let existuje, v druhom kroku informácie spresňujte. Vypĺňate údaje o sebe a o Vašich bližších požiadavkách. Tretí krok je výber samotnej letenky. Všetky ponuky leteckých spoločností sú vďaka porovnávaciemu systému zoradené od najlacnejšej po najdrahšiu, takže zorientovať sa v cenách nie je problém.

Porovnávajte, ušetríte! Porovnanie ceny letenky online.

Čítané: 498 x