Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Zoskok padákom, bungee jumping sú netradičné darčeky, ktoré zaručene potešia

Datum: 12.09.2011

Učenie nie je mučenie

Radi by ste sa naučili niečo nové, ale straší vás návrat do školských lavíc? Prečo sa zbytočne trápiť, keď môžete absolvovať niektorý z mnohých zaujímavých kurzov? Očarte svojich priateľov, a buďte hviezda.

Škola tak trochu inak

Zážitkové portály sú skvelým miestom, kde si môžete vybrať jeden z mnohých atraktívnych kurzov. Chcete sa naučiť variť, darovať priateľovi hodiny golfu? To všetko sú netradičné darčeky, ktorými určite ohúrite.

 

Originálne darčeky pre mužov nemusia byť len o lození po skalách, dobrodružstve vo vzduchu (zoskok padákom, bungee jumping atď.), ale i o možnosti naučiť sa niečo nové.

Čo takto očariť na oslave perfektným kulinárskym umením alebo miešaním kokteilov? Kurz varenia je potom tá ideálna voľba.

Pokiaľ je ale váš miláčik, alebo vy aktívnejšieho charakteru, tak neváhajte a vyskúšajte niektorý z športových kurzov. Preveríte svoju fyzickú kondíciu a budete mať dobrý pocit sami zo seba.

Predsa len trochu dobrodružstva?

Adrenalínové darčeky  nikdy nie sú out. Či už ich darujete známemu dobrodruhovi, alebo niekomu, kto sa viac bojí, než nebojí, stále budú tieto adrenalínové zážitky skvelým prekvapením.

Ako si zážitok kúpiť?

Na zážitkovom portály si vyberiete daný zážitok. Darček si objednáte pomocou objednávkového formulára. Darčekový balíček príde následne až k vám domov (do 2 prac. dní). Napokon ho odovzdáte oslávencovi, na ktorom už je len rezervovať si termín.

Čítané: 428 x