Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Hľadáte kvalitný prekladateľský a tlmočnícky servis?

Datum: 13.09.2011

Spoločnosť Translata ponúka komplexné jazykové služby ako sú tlmočenia, preklady a ostatné vo viacerých svetových jazykoch s pomocou certifikovaného softvéru CAT. 

Spoločnosť Translata ponúka komplexné jazykové služby ako sú tlmočenia, preklady a ostatné vo viacerých svetových jazykoch s pomocou certifikovaného softvéru CAT. Najdôležitejšie kritéria potenciálnych zákazníkov pri výbere dodávateľa tlmočníckych a prekladateľských služieb sú kvalita, rýchlosť a cena. Ďalej je dôležitá diskrétnosť, zabezpečenie poskytnutých informácii, dodržanie termínov a široký záber poskytovaných služieb.

Práve vďaka splneniu týchto kritérií sú preklady a tlmočenie vysoko hodnotené u mnohých našich klientov v rámci ich medzinárodného obchodu či konkurencie schopnosti. Vďaka týmto výsledkom si môžem dovoliť tvrdiť, že naše preklady z oblasti techniky, práva, medicíny a ekonomiky sú referenčne overené.

Profesionálna práca prekladateľov a tlmočníkov zaručuje spokojnosť zákazníkov, a tá je pre nás dôležitejšia ako akákoľvek reklama. Práve vďaka nej sme jednou z najvyhľadávanejších spoločností v prekladateľskom servise na slovenskom trhu. Prekladáme všetky typy dokumentov ako sú odborné manuály, výročné správy, finančné výkazy, projektovú dokumentáciu a pod. Cenovú ponuku vypracujeme individuálne podľa konkrétnych špecifikácií na mieru každého zákazníka.

Kompletný tlmočnícky servis

Našim stálym ale aj budúcim zákazníkom ponúkame vysoko profesionálne tlmočnícke služby. Poskytujeme odborné poradenstvo v rámci výberu typu najvhodnejšieho tlmočenia (konzekutívne, simultánne a súdne) pre zabezpečenie potrieb klienta s realizáciou technickej podpory.

Konzekutívne tlmočenie sa používa vo veľkej miere pri obchodných jednaniach, odborných - sprievodných tlmočeniach vo výrobnom procese. Je to postupné tlmočenie tj. rečník necháva priestor na pretlmočenie časti výkladu a potom pokračuje.

Simultánne tlmočenie - je tlmočenie súčasne s výkladom, s podporou tlmočníckej techniky (kabínky pre tlmočníka a slúchadá pre účastníkov). Zvyčajne sa používa na konferenciách, odborných seminároch a školeniach. Ďalším z ponúkaných druhov tlmočenia je tzv. súdne kde tlmočník musí byť registrovaný príslušným súdom.

"S kvalifikovaným tímom a precíznou prekladateľskou a tlmočníckou prácou od Translaty vám a vášmu podnikaniu budú rozumieť všetci".

V prípade záujmu o naše služby či orientačnú cenu využite náš objednávkový formulár tu...

Čítané: 466 x