Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Ako ušetriť čas a peniaze pri rezervácii leteniek

Datum: 29.09.2011

Tak ako aj v kamenných obchodoch, tak aj na internete nájdete rovnaký produkt za rôzne ceny. Letenky niesu výnimka, ak chcete nájsť najvýhodnejšiu cenu musíte isť na množstvo stránok a vždy dookola zadávať miesto odletu, príletu , dátum atď.. stále znova a znova. Preto sme prišli na spôsob ako celý tento proces zjednodušiť a výsledky zobraziť pomocou jedného kliknutia. Pri rezervácii cez eFly zadá zákazník svoje cestovné informácie len raz.

Tak ako aj v kamenných obchodoch, tak aj na internete nájdete rovnaký produkt za rôzne ceny. Letenky niesu výnimka, ak chcete nájsť najvýhodnejšiu cenu musíte isť na množstvo stránok a vždy dookola zadávať miesto odletu, príletu , dátum atď.. stále znova a znova. Preto sme prišli na spôsob ako celý tento proces zjednodušiť a výsledky zobraziť pomocou jedného kliknutia. Pri rezervácii cez eFly zadá zákazník svoje cestovné informácie len raz. Áno je to tak! typ destinácie, termín cesty a ďalšie informácie zadáte len raz a náš vyhľadávač Vám zobrazí cenové ponuky u našich partnerov.

Použitie vyhľadávača je veľmi jednoduché:
1, Otvorte si stránku eFly.sk (www.efly.sk)
2, Zadajte podrobnosti o ceste: miesto, dátum , počet cestujúcich, preferovaná trieda …
3, Po kliknutí na tlačítko hľadaj sa zobrazia ponuky cestovných kancelárií

Ako vidíte je to skutočne jednoduché a ušetrí Vám to množstvo času pri hľadaní najlepšej ponuky . Prezeranie ponúk je intuitívne a hlavne celá služba je zadarmo , ani ceny leteniek niesu nijako navýšené. Verím že Vám eFly bude dobrým spoločníkom pri plánovaní Vašich ciest.

Čítané: 459 x