Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Garážové brány

Datum: 11.10.2011

Garážové brány za skvelé ceny a s montážou kdekoľvek na Slovensku. Nech má vaša garáž akokoľvek kvalitné a hrubé steny, najdôležitejším bodom pasívnej obrany garážového priestoru pred vandalmi a zlodejmi je práve spoľahlivá garážová brána. Vašu finančnú investíciu do nákupu auta či inej techniky parkovanej v garáži pomôžu ochrániť moderné garážové brány s bezpečnostnými prvkami.

Sekčné garážové brány predstavujú overenú technológiu pri ktorej sa brána poskladaná z pozdĺžnych sekcií pri otvorení zasunie pod strop po vodiacich koľajniciach. Ručnú manipuláciu môže nahradiť automatické otváranie brán – pohony brán sa dajú objednať spolu s bránou. Sekčné garážové brány sú v základnom vyhotovení vyrobené z galvanizovaného poplastovaného plechu.

 

Rolovacie garážové brány sa pri otvorení navíjajú na bubon umiestnený nad vstupným priestorom do garáže. Rolovacie garážové brány sa vyrábajú z lamelového panciera ktorý im dodáva typický vzhľad a okrem garáží sa niektoré modely výborne uplatnia aj v iných priestoroch /výklady obchodov a pod./. Odolné lamely sú plnené polyuretánovou penou a dodávajú sa vo viacerých úpravách vrátane imitácie dreva.

 

Výklopné garážové brány sú ďaľším možným riešením – sú lacnejšie ako sekčné garážové brány pri zachovaní rovnakého užívateľského komfortu. Výklopné garážové brány tvorí rám brány a krídlo zasúvané pod strop pri otvorení brány systémom pružín a ramien. Automatické pohony brán sú samozrejme aj pri výklopných bránach plne k dispozícii, spolu s ďaľšími zaujímavými doplnkami a úpravami.

 

Garážové brány – Bratislava, Trenčín, Trnava, Považská Bystrica, Žilina, Senec, montáž garážových brán v celej SR. Viac info na Lamelland.sk.

Čítané: 611 x