Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Popfax oznamuje výsledky za letnú súťaž

Datum: 16.10.2011

Popfax je šťastný, že môže oznámiť výsledky Letné súťaže. Gratulujeme pánovi Vasco Oliveira - víťaz letné súťaže 2011 a majiteľ Samsung Galaxy Tab + Popfax Mug! Je autorom víťazného obrázku zobrazujúci jeho letnú kanceláriu so službou Popfax, ktorá predstavuje spojenie medzi ním a jeho podnikaním.

Letná súťaž sa konala od 18. júla 2011 do 2. septembra 2011 a bola otvorená pre všetkých jednotlivcov, ktorí majú právne bydlisko v krajine, kde Popfax ponúka faxové číslo. Víťazný obrázok bol vybraný tímom z marketingu v spoločnosti Popfax, ktorý vykonal hodnotenie všetkých obrázkov zaslaných do súťaže. Fotka Oliveira opäť demonštruje dostupnosť a mobilitu riešení zjednoteného zasielanie správ, ktoré umožňujú profesionálom zostať v spojení s podnikmi keď sú mimo kanceláriu. Všetci užívatelia sa môžu pozrieť na víťaznú fotografiu na Facebooku http://www.facebook.com/pages/Popfax/148396398519818

"Myšlienku zorganizovať Letnú súťaž sme mali dlhú dobu v našich mysliach. Obdobie letných prázdnin bol ten správny čas začať s Foto súťaží. Chceli sme, aby súťaž zdôraznila potrebu nášho súboru riešenie pre mobilný fax cez Internet, v prípade, že ste mimo kancelárie. Bol to príjemný zážitok pre všetkých z nás a pre našich zákazníkov, ktorí sa zapojili do tejto veselej udalosti ", vyhlásil Vladimír Popesco, generálny riaditeľ Popfax.com.

Čítané: 526 x