Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Značkové opasky

Datum: 25.10.2011

Značkové opasky sú stále in – a zdá sa, že tak skoro ich v našom oblečení nič iné plnohodnotne nenahradí. Doprajte si kvalitný opasok od renomovaného výrobcu – a aby ste ho nemuseli hľadať, vybrali sme pre vás tie najlepšie značkové opasky do sortimentu eshopu Opasok.sk.

Klasikou sveta opaskov sú kožené opasky slovenskej výroby od firmy M.S. Bardejov. Moderné opasky tejto značky sa vyznačujú perfektnou kvalitou materiálu a jeho úpravy, kvalitným prešitím a elegantným vzhľadom. Sú to luxusné výrobky v ktorých sa snúbi kreatívny návrh s remeselným zmyslom pre detail.

 

Textilné opasky značky King sú takisto dobrou voľbou pri výbere toho správneho opasku. Vstúpte do pestrofarebného sveta textilných opaskov a nechajte sa pri nákupe inšpirovať príjemnými odtieňmi a veselými vzormi. Podobne ako kožené, aj textilné opasky dopĺňa dizajnová pracka.

 

V internetovom obchode Opasok.sk nájdete dámske aj pánske značkové opasky všetkých veľkostí. Kožené opasky sú dostupné v typických decentných farbách – čierna, hnedá, béžová, biela – zatiaľ čo textilné opasky žiaria mixom farieb a motívov.

 

Nech si pri nákupe na Opasok.sk zvolíte ktorýkoľvek model, máte vždy istotu že kupujete overený značkový výrobok s plnou zárukou a garanciou kvality.

Čítané: 717 x