Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Ušetrite na podlahách hneď dvakrát!

Datum: 09.11.2011

Posledné roky sme takmer denne bombardovaní informáciami o raste cien energií. 

Posledné roky sme takmer denne bombardovaní informáciami o raste cien energií. Cena plynu stúpa spoločne s nákladmina elektrinu a benzín. Kým cestovanie autom môžeme do určitej miery obmedziť, len ťažko dokážeme minimalizovaťvykurovanie v domoch či bytoch. V meniacom sa svete je potrebné prijať radikálnejšie riešenie. Energeticky náročné domy sa pomaly stávajú minulosťou. Veľa ľudí si začína uvedomovať, že investície do energeticky úsporného bývania sa vyplácajú.

Začnite podlahami

So šetrením môžete začať od podláh. Určite ste už počuli o podlahovom vykurovaní. Tento spôsob vykurovania domov je na Slovensku stále pomerne čerstvou novinkou.  Veľa ľudí od tohto spôsobu vykurovania odrádzapomerne vysokáúvodná investícia. Zabúda sa však na fakt, že podlahové vykurovanie dokáže ušetriť až 30% nákladov na energie. Znie to výborne, však?

Ako podlahové kúrenie šetrí peniaze?

Systém podlahového kúrenia Gaboterm, ktorý je v ponuke spoločnosti KKH, je príkladom, ako sa investícia do podlahového kúrenia z dlhodobého pohľadu vypláca. Podlahové vykurovanie je vhodné takmerdo všetkých typov stavieb:

  • rodinné domy a byty
  • administratívne budovy
  • priemyselné haly
  • športové haly

Gaboterm je stavebnicový systém podlahového kúrenia vyrobený z prvotriednychmateriálov.Podlahové vykurovanie Gaboterm využíva polybuténovérúrky, na ktorých sa neusádzajú žiadne nečistoty, dokonca ani vodný kameň. Táto odolnosť  zaručuje životnosť po niekoľko desiatok rokov. KKH.sk ponúka na výrobky Gaboterm záruku až 10 rokov. Podlahové vykurovanie sa líši od klasického vykurovania radiátormi najmä tým, že voda v jeho rúrkach je oveľa chladnejšia ako v radiátoroch. Ako je potom možné, že podlahové kúrenie dokáže vyhriať celú izbu? Pri podlahovom kúrení teplo sála zospodu. Ľudské nohy sú tak vždy v teple, čo sa nie vždy dá povedať o bežnom vykurovaní. Vďaka tomu, že nohy sú v teplom prostredí, postačí vykúriť miestnosť na nižšiu teplotu bez toho, aby sa v nej človek cítil nepohodlne. S KKH môžete využiť výhodné zľavy na podlahové vykurovanie. Musíte však konať rýchlo, akcia u KKH totiž končí 30.11.2011.

Čítané: 541 x