Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

V tieni a bez hmyzu

Datum: 14.11.2011

Máte problém so slnkom prenikajúcim do Vašich izieb? Chceli by ste mať trochu tieňa, aby sa Vám dobre pozeralo ako v miestnosti, tak napríklad na plochu Vášho pracovného stola?

V tieni a bez hmyzu

Máte problém so slnkom prenikajúcim do Vašich izieb? Chceli by ste mať trochu tieňa, aby sa Vám dobre pozeralo ako v miestnosti, tak napríklad na plochu Vášho pracovného stola? Chceli by ste si užiť letné noci s otvoreným oknom, ale bez štípancov? Tak to potom potrebujete silnú pomoc našej firmy. Naša firma sa volá veľmi tematicky. Firma "Bez hmyzu SK" Vám ponúka služby v oblast žaluzií, roliet a sieťok proti hmyzu. Je tu pre Vás už od roku 1989. Už od doby vzniku sa Vám ponúkame naše veľmi kvalitné služby. Za 22 rokov v odbore som získali už toľko skúseností, koľko si len Vy, naši zákazníci, môžete priať. Našimi hlavnými výrobky sú exteriérové žaluzie, markýzy, rolety a síeťky proti hmyzu. Ďalší tovar, ktoré Vám ponúkame, odoberáme od renomovaných firiem, o ktorých vieme, že nám garantujú tú najväčšiu kvalitu. Sme schopní tiež veľmi flexibilne reagovať na požiadavky, predstavy a priania našich jednotlivých zákazníkov. Sme im schopní tovar prispôsobiť priamo na mieru ich okien. Sieťky proti hmyzu sme schopní zasadiť do akýchkoľvek okien a to aj neštandardného riešenia. Tiež som Vám schopní vyrobiť špecifický tvar a veľkosť sieťky proti hmyzu.

Žaluzie a rolety

Rolety Vás chráni pred nadmerným svetlom, teplom, ale aj nadmerným chladom. Ponúkame Vám vonkajšie rolety, ktoré vďaka svojmu materiálu a výrobné technike výrazne znižuje a šetrí náklady na vykurovania vo vykurovacej sezóne. Sme tiež schopní zaistiť rolety podľa priania zákazníka bezpečnostným zámkom. Môžeme Vám tiež ponúknuť vnútorne aj exteriérové žaluzie. Žaluzie sú v dnešnej dobe veľmi využívaným prostriedkom na ochranu pred svetlom. Sú tiež už takú súčasťou interiéru veľkej časti rodín v Českej, ale aj Slovenská republike. Ak nechcete, aby Vám bolo vidieť do miestností a zrovna sa tiež chcete chrániť pred nadmerným svetlom alebo slnkom, využite horizontálne žaluzie. Ponúkame Vám žalúzie v mnohých farebných prevedeniach, aby ste si mohli vybrať presne také žaluzie, ktoré sa Vám budu hodiť do interieru.

Čítané: 562 x