Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Adrenalín je skvelý darček pre muža

Datum: 16.11.2011

Vianoce plné darčekov

Tento rok chcete vybrať ten správny vianočný darček pre muža, aby ste nemuseli čeliť málo presvedčivému vystúpeniu svojich blízkych, ako sú darčekmi nadšení? Prečítajte si zaručené tipy, ako sa vyhnúť vianočnému faux pas.

Základné pravidlá vianočných darčekov:


  • Nedávajte iným, čo by ste sami nechceli.  

Predpokladáte, že každého baví história, plávanie a má rád maďarské vína ako vy? Chyba. Základom pre dobrý darček je, že urobí radosť obdarovanému, a nie vám. Skúste si spomenúť na koníčky dotyčného a jeho chute. Základom je aspoň tušiť, čo by si prial.

  • Nerecyklujte dary

Originálny darček je originálny darček, a človek na ne nikdy nezabudne. To však neznamená, že keď darujete darčekovú klasiku (ako ponožky a kozmetiku), že si na to dotyčný nespomenie ďalšie Vianoce, keď ten istý darček znovu uvidí pod stromčekom.

Čo na to muži?

Priznajme si, darček pre muža nie je vždy tak ľahké kúpiť. Avšak obrovskou výhodou darov pre mužov je to, že neočakávajú dar, ktorý sa im bude páčiť. Navyše muži netrpia predvianočnou zdráhavosťou typu, muž vás môže prekvapiť dlhým zoznamom toho, čo by od Ježiška chcel. Čo tak vyskúšať niečo netradičné? Pozrite sa na zážitkové darčeky.

Ideálne je, ale ak ho prekvapíte – dobrou voľbou sú adrenalínové darčeky .V jednoduchosti je totiž krása. A objednať adrenalínové zážitky nie je vôbec zložité. Stačí, ak viete, čo vášho partnera baví a vybrať z množstva ponúk na internete. Zorbing, skos padákom, potápanie, či auto-moto, čo by sa mu páčilo?

Voucher s adrenalínovým zážitkom je v súčasnosti veľkým trendom. A niet sa čomu čudovať. Veď to prekvapenie, ktoré sa objaví na jeho tvári po otvorení obálky s voucherom stojí za ten pohľad.

Čítané: 525 x