Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Predať alebo kúpiť nebolo nikdy jednoduchšie

Datum: 18.11.2011

Rozmýšľate ako teraz pred Vianocami prísť k peniazom? Ako prilepšenie by sa zišlo každé euríčko? Nový portál z rodiny „Mánia“ je pre vás ako stvorený. Portál Bazarmánia.sk vám poskytuje bezplatné uverejnenie vášho inzerátu.

 

Váš inzerát rýchlo, moderne a najmä bezplatne.

Podanie inzerátu nebolo ešte nikdy jednoduchšie. Tento bazar portál vás nezdržuje dlhou registráciu, pretože tá sa nachádza priamo pri vkladaní inzerátu. O tom, že Bazarmania.sk je prehľadná, svedčí trinásť kategórii, prostredníctvom ktorých dokážete rýchlo a jednoducho začleniť svoj inzerát. Na druhej strane vám umožňujú pohodlné vyhľadávanie.

Jednoducho kliknite na pridanie inzerátu, vyberte si  z 13 unikátnych kategórií , vyplňte údaje o produkte, svoje údaje a váš inzerát je uverejnený. Pri vkladaní však nezabudnite uviesť PSČ. Poštové smerové číslo umožní určiť vašu polohu, čo je veľmi výhodné pre urýchlenie predaja, či naopak kúpe. Nebudete predsa strácať peniaze na poštovnom, keď môžete využiť osobný odber.

Na Bazarmania.sk môžete podporiť svoj inzerát hneď niekoľkými spôsobmi. Autori portálu vám umožňujú vložiť až 5 fotiek maximálnej veľkosti 2Mb, alebo aj video napr. z Youtube. Čo je úžasné, viditeľnosť uverejneného inzerátu môžete podporiť zverejnením na sociálnych sieťach Facebook, ale aj Google+.

Keď už na Bazarmaniu zablúdite, využite skvelú šancu vyhrať 3x retro hračku Gertig Ufo. Túto logickú hračku venovala do súťaže jeho veľká sestra, portál na porovnanie cien a kvality, Pricemania.sk.

Bazarmania.sk vám umožní podať inzerát na čokoľvek čo vám doma zavadzia. Manželku a ani manžela inzerovať však neodporúčame. Môže sa stať, že budete stratoví ;)

Čítané: 519 x