Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Dámska móda prikazuje blejzer

Datum: 30.11.2011

V teple, krásna počas Vianoc

Už je dávno minulosťou, že môžete byť sexy a zároveň sa cítiť v pohodlí a v teplúčku len v lete. Aj zimná dámska móda praje funkčnosti a praktickosti a zároveň lahodí oku. Presvedčte sa o tom s nami.

Mäkko a pohodlne

Pletené svetre sú stále in! Dámska móda sa k nim s obľubou vracia. Sveter, blejzer či vesta, tie proste nikdy nevyjdú z módy. Rovnako ako minulú aj túto zimu musíte mať v skrini teplučký a moderný sveter. Zabudnite na čierne svetre, v ktorých budete vyzerať ako konzervatívna staršia dáma a siahnite radšej po veselých farbách ako je ružová, vínová, fialová, červená či béžová, horčicová alebo oranžová apod. Majte na pamäti, že do módy sa vracajú roky minulé.

Doplňte sa

O tom, že sa vracia pletená móda už vieme, ale dôležité je tiež vedieť, že nesmiete zabudnúť ani na doplnky. Dámska obuv má tiež svoje miesto v otázke trendy zladenia sa pre zimu 2011. Nový prichádzajúci rok dáva doslova zelenú všetkým pleteným a háčkovaným doplnkom. Túto zimu vám nesmie chýbať pletený šál alebo krásny huňatý „nákrčník“.

Zabaliť sa do hrejivého šálu je nielen príjemné, ale pôsobí to navyše nesmierne elegantne a vkusne. Šál v kombinácii so zimou bundou či kabátom dokáže priam divy s vaším jednofarebným kabátom. Výrazný nákrčník sa postará o celkové zladenie a originálnyoutfit. V obchodoch nájdete celý rad takýchto krásnych a hrejivých doplnkov. Originálny šál si však môžete upliesť aj sama.

 

A ešte čosi na zahriatie

Krásne zohriať vás môže aj spodné prádlo. Funkčná spodná bielizeň je v zime skutočným skvostom, ktorá vyzerá trendy a zároveň plní účel a chráni zdravie.

Čítané: 1357 x