Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Aby Vám podprsenka sedela

Datum: 12.12.2011

Nákup podprsenky znamená pre každú ženu niečo iné. Jedna sa vyžíva vo vyberaní si rôznych farieb a strihov a nemá problém aj bez skúšania odhadnúť svoju veľkosť. Iná žena trpí pri predstave, že jej predavačka podáva desiatu podprsenku a ani tá je nesedí.

Nákup podprsenky znamená pre každú ženu niečo iné. Jedna sa vyžíva vo vyberaní si rôznych farieb a strihov a nemá problém aj bez skúšania odhadnúť svoju veľkosť. Iná žena trpí pri predstave, že jej predavačka podáva desiatu podprsenku a ani tá je nesedí. Je faktom, že väčšina žien má problém si vybrať tú správnu podprsenku, ktorá netlačí a nerobí na chrbte a ramenách faldy a zárezy.

Každá podprsenka je iná. Dokonca sa stáva, že podprsenky s rovnakým označením nemajú rovnaké rozmery.

Tak kto sa v tom má potom vyznať? Patríte aj vy k tej skupine žien, ktorým žiadna podprsenka nesedí? Skúste nakupovať s nami. V pohodlí domova sa odmeriate a podľa jednoduchej tabuľky veľkostí si vyberiete tú správnu práve pre vás, aby vám podprsenka dokonale sedela. U nás sa vám určite nestane, že rozmery podprsenky nebudú zodpovedať jej veľkostnému označeniu. Už to naozaj nemôže byť jednoduchšie. A kde tento pohodlný nákup zrealizujete? No predsa na rosali.sk.

Čítané: 1179 x