Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Bundy a mikiny výrazne ovplyvňujú výzor muža

Datum: 04.01.2012

Byť mužom je úžasné

V období zimy, by ste si páni určite mali dať záležať na tom, akú bundu či kabát na sebe nosíte. Respektíve skôr kabáty a bundy. Keďže nie je veľmi vkusné nosiť tri mesiace jednu bundu. Treba bundy striedať, byť originálny a kombinovať ich s topánkami a nohavicami. Striedať športové bundy so športovo-elegantnými, s kabátmi a podobne.

To čo nám v zime na ostatných predsa ako prvé „udrie do očí“, je bunda (samozrejme myslíme vzhľad v exteriéri). V lete alebo na jar  na nás vyniknú tričká, svetríky, vesty, všetko čo je vidieť. Ale v zime? V zime len bundy a kabáty. A samozrejme doplnky ako sú čapice, šál, rukavice a podobne.

Skôr či neskôr si bundu vyzlečieme, lebo skôr či neskôr prídeme z prechádzky, z nákupu, jednoducho z vonkajšieho prostredia do interiéru. V ňom už môže vyniknúť naše ďalšie oblečenie. V súvislosti s tým, pánom radíme nosiť nadčasovú záležitosť akou sú pánske mikiny.

Pánske mikiny sú nestarnúcou klasikou, ktorá sa hodí rovnako pre mladších „fešákov“ ako aj pre starších „štramákov“. Trendy sa menia (čo sa týka farieb a vzorov), ale vo svojej podstate sú mikiny nestarnúcou trendovou záležitosťou. Záleží na farbe vašich očí, vlasov a type postavy, ktorá mikina je vaša správna voľba.

A páni, nezabúdajte ani na spodnú bielizeň. Tá o vás veľa napovie vo vašich intímnych chvíľach s partnerkou. My ženy uprednostňujeme chlapov, ktorý nosia boxerky. Slipy sú už dávno prežitkom, ktorý by ste nemali vyhľadávať. Dnes majú ženy radi ak chlapi nosia boxerky z kvalitných materiálov (najlepšie čiernej alebo modrej farby).

Čítané: 1461 x