Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Dámske hodinky, šperky, šatky

Datum: 13.01.2012

Môj piatočný príbeh po náročnom týždni.

Minule som chcela len tak potešiť samú seba, a tak sa odmeniť za niekoľko pracovných úspechov. Po dlhom brázdení na internete a návštevách rôznych internetových obchodov som narazila na niečo, čo potešilo najmä moje oči. Našla som nádherné farebné dámske hodinky značky GUESS , ktoré som si musela ihneď kúpiť. Nikdy pred tým som ich nevidela, a preto ma ponuka internetového obchodu www. tocco.sk nadmerne potešila. Pri prezeraní všetkých ponúkaných hodiniek som bola prekvapená z ich cien, pretože tento internetový obchod, na rozdiel od mnohých iných, nepredáva len luxusné a drahé značkové hodinky. V oblasti dámskych hodiniek na www.tocco.sk nájdete takmer všetko, a to aj vo veľmi dostupných cenových hladinách.

Avšak spomínané hodinky neboli to posledné, čo ma v tomto obchode očarilo. Po prekliknutí hlavnej lišty na ďalšiu kategóriu sortimentu ma zaujali mierne extravagantné šperky, ktoré boli už na prvý pohľad veľmi výnimočné. Nikdy pred tým som sa s podobnými kúskami nestretla. Zaujali ma hlavne náušnice zo špeciálneho Muránskeho skla, ktorých kráse sa naozaj nedalo odolať. Mala som naozaj problém vybrať si pár pre mňa, keďže ma zaujali naozaj všetky šperky. Okrem náušníc som si objednala aj ďalší šperk, a to farebný a veselý náramok vyrobený zo sklenených korálikov.

Po objedaní hodiniek a dvoch šperkov som sa potešila, pretože som nakoniec neminula až toľko, koľko som plánovala. Navyše, poštovné som dostala úplne zadarmo. Tovar som mala do niekoľkých dní u nás na pošte.

Šperky či dámske hodinky budem nabudúce určite nakupovať najmä v internetovom obchode tocco.sk, pretože je spojením vkusného tovaru, priaznivých cien a seriózneho predajcu.

Čítané: 1559 x